A május közepén öngyilkosságot elkövető Chris Cornell felesége egy nagyon személyes és szívhez szóló levelet olvasott fel az énekes zártkörű hamvasztásán. A Soundgarden és az Audioslave frontembere 52 éves korában hunyt el detroiti koncertje után néhány órával (a családja szerint nem szándékos öngyilkosság történt, és több gyógyszert vehetett be, ami miatt nem volt tudatában annak, hogy mit tesz). 

A hamvasztás kedden volt a Hollywood Forever temetőben, ahol Vicky Cornell megható búcsúlevelet olvasott fel. Így kezdődött

Az én édes Christopheremnek 

Az özvegy leírta, hogy Cornell volt a legjobb apa és férj is egyben, akinek türelmét, empátiáját és szerelmét mindig is érezhette. 

Mindig is azt mondtad, hogy én mentettelek meg, nélkülem nem élted volna túl. Tiszta szívből örültem annak, hogy boldognak és életerősnek láthattalak. Az elmúlt évtizedben megosztottuk egymással az életünket, és sajnálom, nagyon sajnálom, hogy nem tudtam előre, hogy ez fog történni veled azon az estén. Sajnálom, hogy egyedül maradtál, de lelkem mélyén tudom, hogy az nem te voltál, drága Christopherem.

Vicky Cornell úgy folytatta a levelet, hogy mindezt – vagyis, hogy apjuk nem szándékosan vetett véget életének – a gyerekeik is tudják, így most már békében nyugodhat. Megígérte, hogy gondoskodni fog gyermekeikről, és búcsúzóul újra megvallotta szerelmét.

Chris Cornell szintén zártkörű temetése május 26-án, pénteken lesz – a rajongók majd csak e szertartás után vehetnek tőle végső búcsút. (Vicky Cornell levelét a maga teljességében például a JustJared-en olvashatják el.)

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Chris Cornell felesége megható levéllel búcsúztatta szerelmét

Az énekes temetése most pénteken lesz - az özvegy a keddi, zártkörű hamvasztáson búcsúzott el szerelmétől.

4 · May 25, 2017 11:49am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments