Csupán három hónapja indult útjára a Hater (Gyűlölködő) nevű randiapp, és máris elég fontos adatokat tudnak prezentálni a felhasználók ízléséről. Főleg arról, hogy milyen öltözetű pasik jönnek be leginkább a nőknek, vagyis inkább, hogy milyen pasi ruhadarabot utálnak nagyon. Úgyhogy, ha a megjelenésével is szeretné elkápráztatni a csajokat, akkor nagyon gyorsan rakja parkolópályára az oldalzsebes nadrágokat!

A Mashable által megszerezett adatok szerint, a társkereső női felhasználói hidegrázást kapnak a cargo nadrágoktól, főleg ha azok rövidek. Ezen kívül az is kiderült, hogy a nőknek egyáltalán nem jön be a Pokémon Go, nem kedvelik az anime néző pasikat és valamiért a Windows OS is válóok.

Oké, de mik azok, amiket a nők a legkevésbé utálnak? 

Az eddigi statisztikák alapján, a Hateres csajok csípik azokat a férfiakat, akik szuperkajákat esznek és nyitottak az Airbnb-zésre. Ha pedig a ruhákat nézzük, akkor a legkevesebb gyűlöletet a V-nyakú felsők és a skinny farmerek váltják ki a partnert kereső lányokban.

Ha egy tanácsot adhatunk, ne vegye ezt véresen komolyan és csak azért ne cuppantsa magára a szinte levethetetlen csőfarmereket, mert néhány statisztika alapján a nők ezt szeretik. Mint az például a kis péniszű férfiakról szóló cikkünkből is kiderült, a magabiztosság - akár oldalzsebes nadrágban - szinte bármilyen kellemetlenséget képes fedtetni!

És Ön milyen ruhadarabot száműzne a nők gardróbjából?
Írja meg nekünk!