Talán még Ön is emlékszik 2015 egyik legfontosabb szépségversenyére és azon a hazánk által elért előkelő helyezésre. Igen, a két évvel ezelőtti Nemzetközi Punciszépségversenyről beszélünk, amelyen egy magyar lány a dobogó harmadik fokán végzett. Ezt a sztorit pedig most csak azért vettük elő mert egy életre beleégett az agyunkba a férfi, akinek a verseny ötlete kipattant a fejéből, most egy katonai-maszturbátorral tért vissza a köztudatba. Úgyhogy ha eddig nem tette, most tényleg jegyezze meg jól Brian Sloan nevét!

Neki köszönhetik ugyanis az amerikai katonák (és egyébként bárki, aki megrendeli), hogy már létezik olyan műpina, ami nemcsak örömet okoz, de még védi is a péniszt. 

De hogy?!

A dolog nagyon egyszerű, Sloan legújabb álvaginája - a Lifetime Silicone Stroker - az eddigi főleg gumi alapú szexjátékokkal szemben, szilikonból készült, ami sokkal jobb és biztonságosabb élményt nyújt a használónak. Íme a miértek:

  • A gumi alapú marokpinák nagyon gyorsan elhasználódnak, pár havonta cserélni kell őket. Ezzel szemben az új találmány évekig is a jobb keze lehet a tulajdonosának.
  • Sokkal természetesebb tapintása van, szinte olyan mint az emberi bőr.
  • Szagtalan.
  • Ám ami legfontosabb (és itt jönnek képbe a zord körülmények között dolgozó katonák és péniszeik biztonsága), hogy sokkal jobban tisztítható, mint elődei. A korábbi szexjátékokban az anyaguk miatt gyorsan elszaporodtak a baktériumok, amelyek aztán súlyos fertőzéseket okozhattak a használónak.

"Minden eszköz, amivel a katonák dolgoznak, megfelel a hadsereg minőségi szabványának, de a maszturbátoraikról ezt nem lehet elmondani. Én megláttam a lehetőséget abban, hogy készítsek számukra valami olyat, ami biztonságosabb a régi álvagináknál és az extrém időjárási viszonyoknak is ellenáll.

Azt gondolom, hogy egy katonának nem kéne egy csúnya péniszfertőzés miatt aggódnia, vagy azért, hogy a műpuncija megolvad. A célom, hogy a világ legveszélyesebb helyein is biztonságossá tegyem a maszturbálást!

 - mondja a feltaláló, aki még azt a promótrükköt is bevetette, hogy az első 300, aktív amerikai katonának, aki jelentkezik az álvagináért, ingyen küld egyet. Aki azonban erről a körről lemarad, az 80 dollárért (22 ezer forint) magának is rendelhet és eldobhatja a régi maszturbátorát, nem is beszélve ezekről a kézműves önkielégítő-eszközökről: