Nem is olyan régen írtunk arról, hogy egyre több huszonéves fiatal sterilizáltatja magát, most pedig kiderült, ez a fogamzásgátló módszer nemcsak az ő körükben népszerű. A New York Post közölt egy riportot arról, mennyire megugrott azon jómódú férfiak száma, akik tavasszal szaladnak az urológushoz elköttetni az ondóvezetéküket. A cikk különösen azokra a pasikra fókuszál, akik nyaranta New York népszerű üdülőhelyén a Hamptonsban üdülnek.

És, hogy miért csinálják ezt? A válasz egyszerű: nem akarnak véletlenül gyereket csinálni az alkalmi partnereiknek. Több megszólaló ugyanis arról számolt be, hogy sok nő a nyaralóövezetben kifejezetten arra játszik, hogy teherbe essen jól kereső pasiktól, hogy azzal anyagilag bebiztosítsa magát, ennek érdekében pedig egészen bizarr módszereket is bevetnek.

"A vaszektómia egy biztosítás"

A 34 éves John, aki ingatlanfejlesztőként dolgozik arról számol be, hogy egyszer az egyik egyéjszakás kalandja ahelyett, hogy kidobta volna a gumit, amit használtak, magával vitte a fürdőszobába és megpróbálta a tartalmát magába juttatni, hogy teherbe essen.  Ez pedig nem egy teljesen egyedi eset. 

A 37 éves Alexszel is hasonló dolog történt. Ő egy tavalyi éjszakát idézett fel, mikor szex közben a nő lehúzta róla a kotont.

Két héttel később kapott is egy telefont a lánytól, aki közölte vele, hogy terhes és bejelentette az igényét a gyerektartásra.

Végül Alex szerencséjére kiderült, hogy a nő kamuzott,de elmondása szerint ez az eset győzte meg arról, hogy műtéttel oldja meg a fogamzásgátlás problémáját.

Alexnek egyébként már van két gyermeke és nem is vágyik többre, ám a fent említett John nem azért köttette el magát, hogy soha ne legyen apa. A férfi a műtét előtt lefagyasztatta a spermáját, hogy egy nap, azzal a nővel akit ő választ a gyermeke anyjának, szülők lehessenek. Ám addig teljes nyugalomban szeretne minden héten más partnerrel szexelni a nyaralójában.

Szingli pasi vagyok, aki jól keres. Jönnek is a csajok rendesen. A műtétem valójában egy biztosítás

- magyarázza John.

Azt, hogy megszaporodott az ondóvezetéküket elköttető férfiak száma, egy New York-i urológus, Dr. David Shusterman, is megerősíti. Ahogy azt is, hogy az ilyen műtétre érkező férfiak a felső-középosztályhoz tartoznak és valóban a pénzüket féltik a hetente cserélődő szexpartnereiktől.

Még sose találkoztam szegény férfival, aki vaszektómiát kért

- mondja az orvos, aki azt is hozzáteszi, az ilyen páciensei általában úgy érkeznek hozzá, hogy már kiszámolták, hány milliót spórolnak azzal, hogy elköttetik magukat.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tömegével köttetik el az ondóvezetéküket a jómódú pasik

Egyre több pasi érzi úgy, hogy ez a legjobb megoldás a nem kívánt terhesség ellen.

1411 · Jun 10, 2017 06:54pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments