Szinte biztos, hogy hazudik, aki azt mondja, hogy nem kísérletezett már mindenféle testrészével. Mondjuk, hogy azok mennyit bírnak ki, meddig lehet elhajlítani őket, mi történik, ha ez vagy azt csináljuk velük. És azt is kár lenne tagadni, hogy az ilyen jellegű tesztek középpontjában túlnyomó többségben a nemi szervek állnak. Most az amerikai Cosmopolitan megkérdezett néhány pasit, hogy mik voltak a legbizarrabb dolog, amit a péniszükkel csináltak, a válaszokban pedig nem kellett csalódnunk.

Aki feldíszítette

A 29 éves Brett egészen gyermeki és kedves módon bánt el a farkával. „Műanyag mozgó szemeket raktam rá és lefényképeztem. Aztán jóval több embernek mutattam meg, mint kellett volna” - mesélte.

Aki behülyítette vele a lányokat

„Ez nem egy tipikusan, mit csináltam vele sztori, inkább az, hogy mit mondtam róla. Valamiért a suliban azt meséltem a csajoknak az osztályban, hogy a péniszben olyan erős izmok vannak, mint egy elefánt ormányában és, hogy fel tudok vele emelni dolgokat” - mondta a 28 éves Jeff, aki sajnos arról már nem számolt be, hogy vajon ki is próbálta-e a trükköt. (Szerintünk igen.)

Aki lövöldözött vele

Stephen vélhetően a rejtett szuperképességét akarta megtalálni, mikor hosszú időt töltött azzal, hogy a pöcsét, mint katapultot használva belőjön egy mogyorót egy pohárba. Elmondása szerint egyébként addig gyakorolt, amíg össze nem jött végül a dolog.

Aki nem is érti, mi történt

A 26 éves Eric állítja, a legkülönösebb dolgot, ami a péniszével történt, nem is ő csinálta. „Életem első igazi barátnője valamiért megpróbált csomót kötni rá. Nem tudom, miből hitte, hogy ennyire nyúlékony. A lényeg, hogy cseppet se hiányzik a csaj.”

Akit megihletett a keverőpálca

„Egyszer feldugtam a vizeletnyílásomba egy olyan vékony műanyag pálcikát, amivel a kávékat szokták keverni. Arra voltam kíváncsi, hogy mi történik, ha ezt csinálom. Mint kiderült baromira fáj” - vallotta meg tanulságos történetét Josh.

Aki megnézte, meddig ér el

Az egy elég ismert jelenség, hogy a pasik kipróbálják, hogy szájjal elérik-e magukat, ám amivel Jason kísérletezett tiniként, az talán ritkább. A most közel harmincéves srác elmondása szerint egyszer azt próbálta ki, hogy a péniszét be tudja-e rakni az ánuszába.

„Addig próbálkoztam, míg végül sikerült a péniszem hegyével megérinteni, de ennyi volt. A vicc, hogy igazából ez nem is arról szólt, hogy szexelni akartam volna magammal. Azt hiszem inkább abban reménykedtem, hogy lesz egy trükköm, amivel lehet menőzni” - magyarázta a történetét.

Önnek van ezeknél durvább sztorija? Ha megosztaná
írja meg nekünk!