A 49 éves Olga Valerio egészen sajátos módon játszotta ki a neki járó 15 perc hírnév-kártyát. Az asszonynak ugyanis azzal sikerült bekerülnie a világsajtóba, hogy fontosnak érezte bevallani: ő a leghangosabban szexelő nő New Yorkban. Mindezt pedig állítólag a lánya érdekében tette.

A New York Post információi szerint erre a szokatlan coming outra azért volt szükség, mert a nőt és fiatal szeretőjét rekordmennyiségű alkalommal jelentették fel zajos szexelésük miatt. Ez még két évvel ezelőtt történt és hír lett belőle. Ekkor azonban még nem lehetett tudni, hogy pontosan kikből áll ez a testi gyönyörökben bővelkedő pár, csupán az került nyilvánosságra, hogy melyik brooklyni házból jönnek a nyögések, amelyek álmatlan éjszakákat okoztak a szomszédoknak.

És, akkor miért volt szükség arra, hogy Valerio most vallja be nyilvánosan, hogy belőle jöttek a hangok? Állítása szerint azért, mert miután a hír megjelent, rengetegen kezdték el vegzálni 31 éves lányát, mert azt feltételezték, hogy ő a kéjes kakofónia forrása. Ráadásul nemcsak a környékbeliektől kapott beszólásokat, hanem az újságok is megtalálták és megjelentették a fotóját, ami után vadidegen férfiak kezdték el zaklatni. Volt olyan is, hogy megjelentek az anyjánál, és pénzt ajánlottak azért, hogy szexelhessenek a lánnyal.

Ennek fényében pedig igazán furcsa, hogy Valerio mégis ennyi ideig magában tartotta ezt a különösen fontosnak tűnő információt. Persze erre is van magyarázat, állítása szerint félt, hogy közröhej tárgya lesz fiatal, 26 éves pasija miatt.

Nem érzem magam öregnek, de az emberek szeretnek ilyenen csámcsogni. Nem akartam ilyen helyzetbe kerülni és persze az elején borzasztóan szégyelltem is magam. De mostanra megbékéltem vele és úgy érzem, el kell mondanom az igazságot, a lányom érdekében

– magyarázta hosszú hallgatásának okát a hangos nyögéseiről ismert asszony.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Lánya érdekében comigoutolt a leghangosabban szexelő nőként

Pasijával rekordmennyiségű rendőrségi bejelentést provokáltak ki a környéken lakókból.

4 · Jul 12, 2017 09:11pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments