Nehéz megítélni, hogy Kristin Hancher esete tényleg egy valóra vált rémálom, vagy csak egy ügyes reklámfogás. Bármelyik is igaz, mindenképp zavarba ejtő, ami a 18 éves lánnyal történt. De mindenek előtt megmutatjuk a fiatal Insta-modellt, aki szorgalmas posztolással és szexizéssel már 3.9 millió követőt szerzett magának.

Comment your age👇🏼 I'm 18😋

Kristen Hancher (@kristenhancher) által megosztott bejegyzés,

Nos, vele történt meg az, hogy – állítása szerint – véletlenül live streamelte a szexelését az Instagramon. Az adást pedig 14 ezren nagy örömmel követtek is három percen keresztül, mire a lány észrevette, hogy a telefonja az egész világnak sugározza a legintimebb perceit.

Szerencséjére a telefon kamerája nem nézett rájuk, csak a hangjukat lehetett hallani az élő adásban, de már ez is épp elég kínos volt ahhoz, hogy az esetet követően Hanchernek magyarázkodnia kelljen.

Mindenkitől bocsánatot kérek, aki látta, esküszöm, hogy teljesen véletlen volt. Töröljétek ki az emlékezetetekből! Nekem iszonyú kínos és kellemetlen volt, de valljuk be, hogy néha beüt a szar, és balesetek is történnek. Lépjetek túl rajta és tegyetek úgy, mintha meg se történt volna, ezt fogom én is tenni

– írta a követőinek, majd ezzel a fotóval folytatta a posztolgatás, mintha tényleg semmi se történt volna.

☀️☀️☀️

Kristen Hancher (@kristenhancher) által megosztott bejegyzés,

Nekünk meg már csak várnunk kell arra, hogy kiderüljön, elég-e egy háromperces szexlivestream ahhoz, hogy valakiből az új Kim Kardashian legyen.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Véletlenül perceken keresztül élőzte a szexelését ez a dögös Insta-modell

Szerencséjére a közel 4 millió követőjéből csak 14 ezren figyelték az eseményeket.

41 · Oct 12, 2017 03:39pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments