Hétvége van, kicsit jobban ráér az ember, hát akkor most hadd emlékezzünk meg valamiről, ami sokaknak biztos nem lesz újság (talán senkinek), de így szemtől szembe, külön velvetposztban még sosem konfrontálódtunk azzal a ténnyel, amire jó példa az alábbi fotó.

Tény: így öltözik jelenleg egy trendi férfi.

Amint azt a cím is jelzi, nem a zsebes pólóra gondolunk, bár az is nagyon elterjedt az utóbbi években, hanem most a nadrágra szeretnénk felhívni a figyelmet. A képen látható személynek a neve RJ King, és az ő farmere a következő okok miatt nagyon trendi jelenleg:

  • mert nagyon világosra koptatott farmer;
  • mert nemhogy koptatott, az egyik térdébe rendesen bele van vágva egy téglalap alakú lyuk;
  • mert bő a szára;
  • mert a bő szár fel van hajtva; és
  • mert ezt a felhajtott bő szárat úgy viseli, hogy kilátsszon a bokája.

(Abban nem vagyunk biztosak, hogy az direkt van-e, hogy az egyik szár mintha kicsit hosszabb lenne, mint a másik.)

Önnek hogy tetszik ez a farmernadrág?

A divattervezők kitalálnak ezt-azt, de hogy mi lesz az, amit a férfiak egy jelentős része tényleg elkezd viselni, azt sose lehet előre biztosan tudni. 2017 egyik nagy férfitrendje mindenesetre a bokavillantás, aminek lehet örülni és nem örülni. Hadd kérdezzük meg rögtön az ön véleményét is az oldalt látható szavazógép segítségével! Klikkeljen bele egyet érzése szerint!

RJ Kingről egyébként eddig nem tudtuk, hogy kicsoda, de ránézésre modellnek tűnik, és az Instagramjából kiderül, hogy tényleg az is. Itt van róla még egy kép, csak ezen nem látszik a nadrágja.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Így néz ki deréktól lefelé egy trendi férfi 2017-ben

Tetszik? Nem tetszik? A trendek azért vannak, hogy véleményezzük őket, hát tessék!

32 · Dec 09, 2017 05:08pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments