A legutóbbi heti trendben a rózsaszínről volt szó, elsősorban arról, hogy mennyire gyakori mostanában rózsaszín-piros színkombináció. A cikk megjelenése után néhány órával volt Londonban az MTV Europe Music Awards nevű rendezvény, és nem fogják kitalálni, Jared Leto milyen színeket viselt.

Úgyis rég nem foglalkoztunk már vele, ezért úgy tűnt, szórakoztató lesz összeszedni a leghülyébb öltözékeit az elmúlt egy évből. Hát tényleg szórakoztató lett, még jobban is, mint gondoltuk volna. Nézegesse végig! Önnek melyik öltözék tetszik a legjobban? (Nem, nincs olyan lehetőség, hogy egyik se.)

Fashion Awards

Ez az esemény még 2016 decemberének elején volt, és egyrészt azért érdekes megnézni az egy évvel ezelőtti képeket, mert így jobban látszik, mennyit nőtt azóta Jared Leto haja és szakálla, de másrészt azért is jó, hogy ezekkel a képekkel kezdjük, mert a 45 éves énekes-színész itt Alessandro Michelével fényképezkedett, aki a Gucci vezető tervezője.

Leto és a Gucci ugyanis nagyon összejöttek az utóbbi időben. Amit ebben a cikkben lát, azért túlnyomórészt Michele a felelős, mert az ő divatháza tervezte meg. De persze Jared Leto is felelős, hiszen ő vette fel ezeket a holmikat, ebben az esetben egy többek között donáldkacsával hímzett kabátot, egy nyakbavaló aranymasnit és az előnytelen frizurához pedofilszemüveget.

Firefly Festival

Három fellépőruhát mutatunk ebben az összeállításban, ugyanis Jared Leto nemcsak Oscar-díjas színész, hanem rocksztár is, 30 Seconds to Mars nevű együttesével többek között itthon, a Szigeten is járt már. Júniusban viszont Amerikában egy Firefly nevű fesztiválon lépett fel egy zöld otthonkában. Volt hozzá egy poncsó vagy ha úgy vesszük palást is, kattintson a képre, különben azt nem fogja látni!

New Yorkban az utcán

Nézzünk egy sima utcai viseletet is! Ami fent látszik belőle, az még önmagában nem is olyan extrém, persze a pink sapkát leszámítva. Illetve mindig imádjuk az olyan sztárokat, akik napszemüvegben járnak akkor is, ha nincs szükség napszemüvegre, mert ezzel is jelezni szeretnék, hogy most rejtőzködni szeretnének – de közben a ruházatuk egyébként olyan feltűnő, hogy valószínűleg két háztömbbel odébb se tudtak a munkájukra koncentrálni az irodisták, amíg Jared Leto odébb nem ment a hupirózsaszín sapkájában meg a bútorkárpitból készült melegítőnadrágjában. Utóbbinak a szárán a félreértések elkerülése végett ott is a Gucci-felirat.

iHeart Radio Music Festival

Egy újabb fellépőruha, és már megint egy poncsószerűség, de ezúttal a szivárvány minden színében, középen tigris-/macskafejjel. Egy elég szűk, de nagyon aranyozott nadrág a minimum, ha az embernek a felsőruházata ennyire hivalkodó. Vagyis ne legyünk rosszindulatúak: nem hivalkodó, hanem látványos. Plusz egy tömeg közepén volt ő a rocksztár éppen, valahogy csak ki kellett tűnnie a közönségből, nem? Hát így legalább nem tévesztette össze senki senkivel.

Berlini koncert

Berlinben is volt szeptemberben 30 Seconds to Mars-koncert, a németek is megkapták a maguk poncsóvariánsát. A fejkendő viszont újítás az eddigiekhez képest: egyrészt a '40-es és '50-es évek amerikai háziasszonyait idézi, másrészt minket egy kicsit Psota Irénre is emlékeztet. Hippis-hajléktalanos ez a szett is, amit valószínűleg inkább provokációnak vagy poénnak kell felfognunk, nem kell rögtön arra gondolni, hogy Jared Leto esetleg bármilyen szinten szolidaritást vállalna akár a hippikkel, akár a hajléktalanokkal.

MTV EMA

Jared Leto hol nézett ki a legjobban?

Ezzel eljutottunk ehhez a héthez, amikor is Jared Leto egy újabb Gucci mackóalsót villantott meg az MTV Europe Music Awards nevű eseményen Londonban. Vajon hány ilyen gatyát adhattak neki?

A színkombináció igen erős ezúttal, Leto az élénkpiroshoz rózsaszínt választott ezúttal. A blúz, a blézer és főleg a virág alakú gigakitűző aranyosan nagymamás benyomást kelthetne – valaki máson, egy másik szett részeként.

Hát szóval nehéz hova tenni ezt a stílust, de azt mindenképpen el kell ismernünk, hogy ha Jared Leto elgondolkodtat a puszta megjelenésével bárkit, bármiről, pl. arról, hogy mit jelentenek ezek a ránézésre találomra összedobált, tiritarka göncök, vagy hogy jelentenek-e egyáltalán valamit, akkor az már egy tiszteletre méltó eredmény a részéről. Köszönjük, Jared Leto.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Összeszedtük Jared Leto leghülyébb öltözékeit az elmúlt egy évből

Volt, hogy zöld otthonkában lépett fel, máskor kotoncsúcs alakú sapkában villogott. A Gucci öltözteti őt, és nagyon meg is látszik.

35 · Nov 19, 2017 02:51pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments