Rikácsolásmonitorozó különítményünk jelenti, hogy Katy Perry után most egy egyszeri játékgyőztesből törtek ki emberi fül által ritkán hallott hangok. Az illető szintén egy amerikai nő, San Franciscóban él, Lauren Maynek hívják, és azért örül ennyire, mert nyert egy okostelefonos kvízjátékon.

A nyereménye 11 dollár 30 cent.

Azaz 2904 Ft.

Hát nézzük, milyen reakciót vált ki ez az összeg egy átlagos amerikai nőből.

Külön szépsége a történetnek, hogy ebben a játékban csak az veheti fel a nyereményét, aki eléri a húsz dolláros összeget, szóval Lauren May egyelőre igazából semmit nem nyert, mert ezt a tizenegy dolcsit csak akkor kapja meg, ha nyer hozzá még kilencet.

Ami ebben a játékban nem kizárt, mert ez egy új, HQ Trivia nevű, iPhone-os appal játszható vetélkedő, és a szabályok lehetővé teszik a folytatást. A dolog úgy működik, hogy minden délután feltesznek sorban 12 kérdést, amikre 10 másodpercen belül ki kell választani három lehetőség közül a helyes választ. Aki ront, azonnal kiesik, így igen nehéz az utolsó kérdésig eljutni, de ahány embernek ez sikerül, annyi felé osztódik a napi kétezer dolláros vagy magasabb pénzdíj. Így korábbi győztesek többezer dolláros díjakat is elvihettek, amitől May ugyan egyelőre még elég messze van, de az internetet már biztosan megnyerte, mert mindenhol cikkeznek róla, mi először a Huffington Postnál láttuk, de ő a Twitterére is kiteszi most, hogy mennyire híres lett hirtelen.

Persze lehet, hogy az egész egy mesterien kivitelezett promó, de ha az is, még mindig nagyságrendekkel szórakoztatóbb, mint egy teszkós óriásplakát az akciós vécéillatosítóról.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Az a boldog, aki a semminek is ennyire tud örülni

11 dollár 30 centet nyert ez a nő, amit igazából meg se kap, de a reakciója akkor is mindent visz.

6 · Jan 04, 2018 10:49am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments