Supatra Sasuphan arcával már szinte biztos, hogy találkozott az elmúlt években, ő ugyanis az, aki a világ legszőrösebb lányaként 2010-ben bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe is. A most 17 éves, thaiföldi tini, Ambras-szindrómában szenved, vagyis szinte az egész testét szőr fedi, a helyzet pedig az arcán a legsúlyosabb. Gyakran azért adtak hírt róla  a lapok, mert arról nyilatkozott, hogy elfogadja önmagát, máskor pedig azt írták róla, hogy különböző gyógymódokat keres az állapotára. Most azonban ő maga jelentkezett egy nagy hírrel:

férjhez ment.

A lány a helyi közösségi médiában számolt be a boldogságáról, ahol közös fotókat is posztolt magukról. Bár a Daily Mail által közzétett szelfik alapján úgy tűnik, a srácot cseppet sem zavarta, hogy szerelmének szinte az egész arcát szőr borította, a lány most mégis úgy döntött, hogy borotválkozni kezd.

Nemcsak az első szerelmem vagy, hanem életem szerelme is

- írta az egyik képhez Sasuphan. A férjéről egyelőre még a nevét sem lehet tudni, ahogy arról sincs információ, hogy mivel foglalkoznak a friss házasok és mik a terveik.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Férjhez ment a legszőrösebb lány a világon

Bár szerelmét nem zavarja az arcszőre, mostanában inkább mégis borotválkozni kezdett a lány.

170 · Jan 05, 2018 10:17am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments