A kezdetnél semmi sem fontosabb egy popkarrierben. Akinek a debütáló száma gigasláger, annak jó esetben a következő években csak azon kell dolgoznia, hogy a gyorsan megszerzett, többmilliós közönség ne induljon túl gyorsan fogyásnak. Rengeteg szupersztár karrierje kezdődött egy-egy felejthetetlen gigaslágerrel. A Nirvanát például a Smells Like Teen Spirit rögtön feltette a térképre, Britney Spearsről sem tudnánk most valószínűleg, hogy kicsoda, ha a ...Baby One More Time nem üt akkorát 1999-ben, Lady Gaga a Just Dance-szel tarolt elsőre hatalmasat, hogy a Beatlest és a Love Me Do-t ne is említsük.

De attól még, hogy valaki nem indul azonnal szupersztárként, nem biztos, hogy az illetőből később még nem válhat az. Az alább végigjátszható kvízhez olyan előadókat szedtünk össze, akiknek az első, hivatalosan kiadott dala még nem lett különösebben nagy sláger. A kvízben a dalokhoz készült lemezborítót is mutatjuk (illetve ennek digitális utódját), az előadó nevét és arcát természetesen kitakarva. Tehát a feladat a dal címéből és borítójából kitalálni, hogy ki az előadó.

A játék időre megy, szóval nem érdemes netes keresővel másik fülről puskázni, inkább játsszon agyból és megérzésből! És tartsa végig észben: ezek mindig az adott előadó legelső, hivatalosan kiadott, debütáló dalai!

Nagyon híres előadók első dalának címét és lemezborítóját mutatjuk. Tippelje meg, hogy ki az előadó!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »