Amanda Teague (1).PNG

A szellemmel házasodott nő, azt hitte teherbe esett, de végül egész más derült ki

2018.02.18. 10:02

Az Írországban élő Amanda Teague először januárban került be a hírekbe, mikor azzal állt elő, hogy 2016-ban hozzáment egy egy 300 éves szellemhez. Valentin nap alkalmából pedig egy brit tévéműsorban beszélt arról, micsoda izgalmakban volt része nem is olyan rég, ugyanis egy rövid ideig úgy tűnt, teherbe esett a férjétől.

A 45 éves Teague elmondása szerint, mikor kimaradt a menstuációja, felkereste a nőgyógyászát, a szakember pedig azonnal rávágta, hogy biztos terhes. Az asszony azonban váltig állította, hogy ez lehetetlen, ugyanis már beszélt élete párjával arról, hogy lehet-e gyerekük, mire a bolyongó lélek azt felelte:

természetesen elképzelhetetlen, hogy egy szellem teherbe ejtsen egy élőt.

Vélhetően a sztoriból a nőgyógyász megértette, hogy klasszikus értelemben véve páciensének tényleg nincs szexuális élete, így további teszteket rendelt el annak kiderítésére, hogy miért maradt el Teague menzesze. A vizsgálatokból pedig kiderült, hogy a magyarázat eléggé kézenfekvő: az asszony klimaxolni kezdett.

Amanda Teague (2).PNG
Fotó: YouTube

De hogy is néz ki ez egész kapcsolat?

A nő szerencsére részletes beszámolót is adott arról, hogyan jött össze a szellemférfival.  Teague, aki hivatásos Jack Sparrow hasonmásként dolgozik, meglepő módon pont egy 300 évvel ezelőtt elhunyt, Jack nevű kalóz szellemével esett szerelembe. Elmondása szerint bár még soha nem látta, hiszen a kísértetek láthatatlanok ezt mindenki tudja, a férfi leírása alapján - most kapaszkodjon meg! - pont úgy néz ki, mint Johnny Depp a kalózos filmekben.

Szellemné egyébként először 2014-ben kezdte el érezni az otthonában a földöntúli lény jelenlétét és ahelyett, hogy nagyon megijedt volna, inkább beszélgetni kezdett vele. És ahogy az lenni szokott, a sok beszélgetés során egymásba szeretettek majd járni kezdtek. Két évvel később házasodtak össze, azóta pedig minden téren kielégítő kapcsolatban élnek.

Mikor Teague erről beszél természetesen arra utal, hogy férjével rendszeresen szexelnek is, ami állítása szerint nagyon hasonló ahhoz, mintha egy hús-vér emberrel szeretkezne, azzal a különbséggel, hogy ebben az esetben a partnerét nem látja és megérinteni sem tudja.

Ez a körülírás pedig eléggé hasonlít ahhoz, amilyen élményről az a nő számolt be, aki már több mint 20 szellemmel feküdt le.

Forrás: Daily Mail