Nem túl sok olyan tévéműsor volt eddig a világtörténelemben, ami 9 évadot megért, és minden évadot többen néztek, mint az előzőt. A RuPaul's Drag Race című travivetélkedővel azonban ez a helyzet, a 2009-es premier óta folyamatosan csak egyre népszerűbb, és a március 22-én kezdődő 10. évadban megpróbálnak majd minden korábbi csúcsot túlszárnyalni. Íme a trailer, amiben először mutatta meg a VH1 csatorna az idei adásfolyamban induló versenyzőket.

Aki jól szerepel ebben a műsorban, az onnantól kezdve turnézhat, amerre akar, és garantáltan lelkes közönség várja majd a világ minden részén, hívják majd más realitykbe vagy akár saját tévéműsort is kaphat.

Angolul a queen, azaz királynő szót is szokták alkalmazni a nőimitátor előadóművészekre, és ezen a héten jelentették be, hogy ki lesz az a tizennégy királynő, aki szerepelni fog ebben a bizonyos tizedik évadban. Közülük kiválasztottuk azt a hatot, akik a leglátványosabb stílussal és Instagrammal rendelkeznek, őket ajánljuk most az ön figyelmébe a heti trendben. Önnek ki tetszik a legjobban? Ha pusztán a stíluson és a látványon múlna ez a verseny, ön szerint kinek kéne nyernie? Legalul lehet szavazni, de vigyázzon, ez most extrémlátványos lesz!

Kalorie Karbdashian-Williams

Egy jó név már rögtön félsiker, szóval kezdjük ezzel a hölggyel, aki önmagát egy plus size Kardashianként próbálja pozicionálni. Leesett a poén? A Karbdashianből a karb a szénhidrátokra utal.

Szóval Kalorie Karbdashian Williams egy 27 éves srác női karaktere, aki formás és szexi egyszerre. Ebben a műsorban (is) igaz, hogy aki kifejezetten testes, az általában inkább vicces próbál lenni, mint szexi – hát íme egy ellenpélda.

The Vixen

Ha már a neveknél tartunk, a vixen szó nőstényrókát jelent elsősorban, illetve kikapós nőt is. Fent látható, hogy ez a kikapós nő így néz ki, amikor max. 30 dollárból (azaz kb. 7600 Ft-ból), különleges anyagokból kell felöltözni a strandoláshoz.

#transformationtuesday

A post shared by The Vixen (@thevixensworld) on

Ez a 26 éves átváltozóművész Chicagóból jelentkezett a Drag Race-be, és táncol és szexi és ugrik és spárgázik és nagy a haja és vastag a szemöldöke. Férfiként úgy mutatkozik be, hogy Anthony Taylor.

Dusty Ray Bottoms

És most jöjjön Dustin Rayburn, azaz Dusty Ray Bottoms, aki 29 éves és New York-i. Na ő viszont egyáltalán nem veszi komolyan a szexiskedést, és az sem célja szemlátomást, hogy bárki tényleg nőnek nézze.

Viszont ezt a pöttyözött-elkent nagyonszínes, nagyon egyéni sminket a jelek szerint akkor is szokta hordani, amikor egyébként fiúnak van öltözve. Talán ő az egyik legkarakteresebb figura az idei felhozatalból.

Blair St. Clair

A negyedik kedvencünk a mindössze 22 éves Blair St. Clair, akinek viszont mindent elhinnénk, főleg akkor, amikor a fentinél kicsit ártatlanabb fejet sminkel magának. Fiúként meg kifejezetten becsületesképű.

Blair St. Clair azt mondja magáról ebben az interjúban, hogy a travinevét anyukája választotta neki (ilyenek ezek a mai anyukák), és azt is, hogy a stílusában a régi, nagy hollywoodi sztárok világa tükröződik. Ennek megfelelően nemcsak klasszikus, illetve retrós ruhákba öltözik, hanem énekel-táncol is, színészként is játszik, ha alkalma nyílik rá. Hát a Drag Race-ben biztos lesz alkalma: erre van kitalálva az egész műsor.

Asia O'Hara

Circles. Imperfect but complete circles. Look by @helenofseven

A post shared by Asia O'Hara (@asiaoharaland) on

Jöhet még egy showgirl? Ő Asia O'Hara Dallasból és a maga 35 évével a legidősebb versenyző a mezőnyben. De mondjuk ezt a fotói alapján nem mondtuk volna meg róla.

Azonban Asia O'Hara nemcsak egy showgirl, ő arra büszke, hogy bármivé át tud változni, kaméleonnak tartja magát. Aki nem hiszi, kattintson csak bele kicsit jobban az Instagramjába: tényleg tud ő lenni ribancos, elegáns és helyenként kicsit félelmetes is. De mondjuk a legtöbb képen showgirlnek néz ki, lélegzetelállító kosztümökkel.

Kameron Michaels

#tbt 🐷[hair: @wigsbyvanity]

A post shared by Kameron Michaels (@kameronmichaels) on

Az eddigi 9 évadban tényleg nagyon sok minden volt már a Drag Race-ben: horrortravi, férfiasan öltözködő travi, narkolepsziás travi, kopasz travi, börtönviselt travi, énekes travi,  tényleg szinte minden. De például Kameron Michaels olyat tud, amit eddig senki nem csinált.

Önnek ki tetszik a legjobban?

Kameron Michaels ugyanis az átváltozóképessége mellett az izmaira is büszke, muscle queennek, azaz kb. izomtravinak hívja magát. Aki nőimitátorkodásból él, az általában nem szokta túlzásba vinni a gyúrást, de Kameron Michaels nemcsak hogy jó karban van, hanem az Instagramján legalább ugyanannyiszor mutatja az izmait, mint a sminkelési tudományát.

Merthogy a képeiből úgy tűnik, hogy őt a divatból a leginkább a smink és a haj érdekli, relatíve kevés ruhát/öltözéket mutat be az Instája, de az biztos, hogy a maszkulinitásnak és a nőiességnek egy egészen egyedi keverékével szolgál ő a Drag Race közönségének szórakoztatására.

Így első blikkre ön mit mondana, ki érdemli meg a leginkább a győzelmet? Ki a legjobb a hat közül?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Íme hat királynő, aki a héten indult el a világhír felé

Jön a RuPaul's Drag Race 10. évada, és a nőimitátoros tehetségkutató 14 indulója közül mutatjuk azt a hatot, akiknek a leglátványosabb az Instagramja.

9 · Feb 25, 2018 01:04pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments