shutterstock 585265235

Két éve tojásokat tojik egy 14 éves srác

2018.03.03. 16:39

Tinédzserkorba lépve mindenki tapasztal különös változásokat a testén, ám azt kevesen mondhatják el magukról, hogy annyira furcsa dolgokat produkál a szervezetük, mint a 14 éves Akmalé, aki két esztendeje tojásokat tojik. A srác egy kis faluban él Indonéziában és 2016 óta, állítása szerint már húsz tojást tojt. A legutóbbi alkalommal két tojás távozott belőle, az orvosok szeme láttára. Akmal édesapja szerint égi csodának a tanúi, ezzel szemben az orvosok, bár még nem bizonyították, de csalásra gyanakodnak.

1.PNG
Fotó: YouTube

 

Akmal apja egy helyi lapnak nyilatkozva elmondta, hogy a bár a tojások pont úgy néznek ki, mintha egy tyúkból származnának, a belsejük más. Eddig két tojást törtek fel, az egyik teljesen sárga a másik teljesen fehér volt belül. Az nem világos, hogy miért vártak ennyire sokáig azzal, hogy a fiút orvosoknak is megmutassák, mindenesetre a srác végre kórházba került, ahol a szakemberek szeme láttára jött ki belőle az utolsó két tojás, amit most a kutatók vizsgálnak.

Egyelőre annyi derült ki biztosan, hogy sima tyúktojások pottyantak ki a tini ánuszából. A szakemberek szerint pedig, mivel teljességgel lehetetlen, hogy egy emberben tyúktojás fejlődjön ki, vélhetően azokat berakták a fiú testébe. Az orvosok úgy vélik, hogy Akmal egyben lenyelte őket, vagy pedig feldugta a tojásokat a testébe. Persze a fiú és a családja tagadja ezt, ő kitartanak amellett, hogy isteni csodáról van szó. Mindenesetre a szakemberek most karanténba zárták a srácot, hogy kiderüljön, akkor is tojik-e, ha egyébként nem tud hozzájutni a tojásokhoz. 

Ha pedig mindenképp szeretné látni, hogy mégis miként rak tojásokat Akmal, ebben a YouTube videóban megtekintheti, de ha utána rettentő kellemetlenül fogja magát érezni, mi előre szóltunk!

Forrás: The Sun

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Két éve tojásokat tojik egy 14 éves srác

Az indonéz fiú családja szerint csoda látható a videón, az orvosok viszont csalásra gyanakodnak.

392 · Mar 03, 2018 04:39pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments