Már sokszor írtunk szexrobotokról, hiszen annyira gyorsan fejlődik ez az iparág, hogy egyik pillanatban öntudatra ébredhetnek, a másikban már attól tarthatunk, hogy megölnek minket, aztán egyet pislogunk és már orgazmusra is képesek. Ám a sok hír között méltatlanul kevés szó esett a férfitestű szexrobotokról, mostanáig. Idén ugyanis egy szexbabákat és robotokat gyártó cég piacra dobja Henry-t, aki ígéretük szerint nemcsak a fáradhatatlan erekciójával fog örömet okozni a tulajdonosának.

A brit Metro értesülési szerint ugyanis a műférfi képes lesz szívdöglesztő angol akcentussal verseket szavalni használat előtt, után és helyett. (Talán közben is?)

A gyártók egyébként egyetértenek abban, hogy vásárlói oldalról nagy az igény a beszélni képes szexbabák iránt, ennek hátterében pedig az áll, hogy a szingli férfiak és nők, a szexuális kielégülés mellett partnerre vágynak. A cég nem is aggódik amiatt, hogy Henry gyártása ne lenne nyereséges. Bár a plasztik férfi nagyjából hárommillió forintnak megfelelő összegbe fog majd kerülni, a gyártó céget bizakodással tölti el a tény, hogy nagy a kereslet a vibrátorokra. Így abban bíznak, hogy a nők csak még jobban fognak örülni, ha az általuk használt robotpénisz nem csak egy dizájnos rúd lesz, hanem - ahogy fogalmaznak - egy társ.

Ha pedig kíváncsi arra, hogy milyenek és miként működnek a piacon már megtalálható erotikus termékek, akkor olvassa el szexjáték-tesztelő olvasóink beszámolóit!