Nem igazán kéne a 23 éves Jessnek magyarázkodnia a szexualitásával kapcsolatban, ha nem az lenne a hivatása, hogy az amúgy igen szokatlan élete és a gondolatai minden morzsáját az emberek arcába tolja kéretlenül. Tekintve azonban, hogy a Youtube-csatornájára 160 ezren iratkoztak már fel, az Instáját pedig majdnem 8 ezren követik, láthatóan nagy igény mutatkozik a munkásságára. Ennek elsősorban az lehet a kiváltó oka, hogy Jess (művésznevén Binkie Princess) szeret csecsemőnek vagy kölyökkutyának öltözni, a barátja pedig a lehető legjobb partnernek bizonyul ebben. 

Scenie baby can still "rawr XD" with the best of 'em. But not before nap time. 💓💎

🎀💀Binkie Princess💀🎀 (@sailorbinkie) által megosztott bejegyzés,

A fétisüket a szakirodalom felnőttbébi-szindrómának, azaz autonepiofíliának nevezi. Lényege, hogy a pár egyik fele pelenkát húz magára, és kisbabaként viselkedik, hogy a másiktól megkapja az újszülötteknek járó gondoskodást. Noha elég sokan gerjednek a szexualitás ezen formájára, mégsem lehet könnyű efféle igényekkel párra lelni. Jessnek mégis sikerült, és már egy éve boldog párkapcsolatban él a szerelmével, aki minden igényét kielégíti. 

Sok kérdés felmerül a történetükkel kapcsolatban, ezeket igyekszik a lány megválaszolni a LadBible-nek adott interjújában, így mindjárt önt sem mardossák majd a kétségek, hogy mégis miként lehet ilyen vágyakkal normális életet élni. 

EDIT: we recorded the Q&A so no more questions! 💕 thank you to everyone who submitted.

🎀💀Binkie Princess💀🎀 (@sailorbinkie) által megosztott bejegyzés,

Jess azt mondja, a babáskodás a mindennapi rutinjuk része, de nem egy egésznapos elfoglaltság. Dolgozó nőként tekint magára, akinek a magamutogatáson (ami a munkája), egy tonna más hobbija is van: szereti a művészeteket és énekelni is szokott. A legnagyobb tévhit, és ezzel találják meg az emberek a legtöbbször, hogy még gyerek, aki nem képes semmire, pláne nem arra, hogy gondoskodjon magáról, pedig szerinte ez tökre nem igaz, hiszen főzni és vezetni is szokott, sőt, saját maga öltözködik, mos és takarít. 

Már egy éve járok a jelenlegi barátommal. A kapcsolatunk jelentősen különbözik az eddigiektől, mert ő tényleg törődik velem. 

Vallja, hogy egy igazán jól működő kapcsolatot számos apró közös élmény határoz meg, nekik pedig ez az egyik legfontosabb közös elfoglaltságuk. Számukra a babaszerepjáték főként a mélységes bizalom manifesztációja, amiben a csecsemővé vedlett Jess azt élvezi leginkább, hogy nyugodt szívvel lehet sebezhető, mert van mellette valaki, aki ilyenkor ellátja, és gondoskodik róla. 

Annak ellenére, hogy sokan imádják nézni a Youtube-on, ahogy ők ketten szerelmi életet élnek, sok gyűlölködő személlyel is gyakran találkoznak. Érdekes, de Jess tevékenységét kevesebb kritika éri, mint a pasijáét, akiről viszont sokan úgy vélik, hogy beteg elme, aki babának képzeli a barátnőjét, ezért biztos pedofil hajlamai vannak, és nem szabadna gyerekek közelébe engedni. 

Jess szerint ez abszolút hülyeség, lévén, egyikük sem akar gyerekekkel szexelni, csak egymással, és a pelenkaszexualitás (nevezzük most így) az ő fogalmai szerint amúgy is arról szól, hogy az egyik fél (jelen helyzetben ő) tökéletesen átadja magát a másik dominanciájának, ami olyan erős bizalmat feltételez, ami nem sok párkapcsolatban van jelen. Ez pedig mindkettejük számára kielégítő és vonzó. Ennek ellenére, ahogy a legtöbb fétisnél, az övéknél is felmerül a gyanú, hogy valami gyerekkori trauma áll a háttérben, amit lehet, hogy a pelenkába bújtatás helyett inkább egy pszichológussal kellene kezeltetni. Jess az interjúban be is vallja, hogy zaklatták gyerekkorában, de meggyőződése, hogy nem ez az oka annak, hogy így él. 

Sok családos ember bukik ugyanerre, és nem mindenkit ért trauma fiatalkorában, szóval nem hiszem, hogy ezt erre kellene visszavezetni. Amit viszont tényleg abnormálisnak találok, hogy sokan 18 éves koruk alatt próbálják eljátszani a kisbabát a kapcsolatukban, ez pedig nemcsak egészségtelen, hanem illegális is. Az ilyesfajta közösségeken belül éppen ezért mindig igyekszem hangsúlyozni, hogy amíg valaki nem éri el a felnőtt korhatárt, ne próbálkozzon ilyesmivel.