Sokszor írtunk már kortalan emberekről, vannak celebek, akik képtelenek az öregedésre és nem olyan rég arról a kínai időjósról számoltunk be, aki 22 év alatt semmit nem változott. Ám egy - szintén kínai - nagypapa, Hu Hai, még rajtuk is túltesz. A férfi ugyanis, akit most mutatni fogunk, állítólag 68 éves.

Ez nem egy április tréfa, hanem a hírek szerint a fent látható kép, egy viszonylag friss fotó Hu Hairól, akit nem véletlenül választottak meg két évvel ezelőtt a legmodernebb nagypapának. És mint látszik, azóta sem öregedett egy percet sem.

Az Oddity Central értesülései szerint a férfi 1950-ben született és a sport már gyerekkorától nagy szerepet játszott az életében. Elmondása szerint többek között a rendszeres mozgás tartja a fiatalon. Hu Hai jógázik, meditál és ránctalanítási célból naponta 30 percet lóg fejjel lefelé. Ezeken kívül ügyel arra is, hogy egészségesen étkezzen és persze különböző étrendkiegészítőket is szed.

Ám úgy véli, az életszemlélete is nagy szerepet játszik abban, hogy látszólag évtizedekkel ezelőtt megállt az öregedésben. 

A fiatalság valójában mentalitás kérdése. Ha képesek vagyunk az új dolgok befogadásra, akkor fiatalok maradunk, ha azonban ezeket elutasítjuk, akkor megöregszünk. Minden nap, mikor felébredek, emlékeztetem magam arra, hogy még rengeteg dolgom van

-magyarázta egy helyi lapnak, majd azt is hozzátette, hogy szerinte egy embernek három életkora van. A fiziológiai, a testi és a szellemi. Az első kettőt orvosi tesztekkel is meg lehet állapítani, elmondása szerint a szakemberek szerint a teste, olyan állapotban van, mint egy 40 éves férfié, mentálisan azonban még ennél is fiatalabbnak érzi magát.

A szellemem egy húszévesé. Ez pedig már így is marad. Teljesen mindegy, mások mit mondanak, húszéves vagyok és bármire képes vagyok, amire a húszévesek.

Szóval, Hu Hai szerint ez a nagy titok. De kíváncsiak vagyunk, hogy önök mit gondolnak erről!

Ön szerint tényleg lehetséges, hogy valaki 68 évesen így nézzen ki?