Természetes dolog, hogy ha valakinek sikerül kemény munkával összehoznia egy nagyobb fogyást, akkor azzal szívesen elbüszkélkedik. Sokan a közösségi médiában mutatják meg az előtte-utána fotóikat és vannak olyan különleges esetek, amik még 15 perc hírnevet is hoznak a posztolónak. Ilyen Jeffrey Kendall is, aki a Redditen mutatta meg, hogy néz ki miután lefogyott 35 kilót és levágta a szakállát. Amióta pedig posztolta magáról az átváltozás képeit, ő az ügyeletes élő Disney-herceg az interneten. Mutatjuk, miért!

Igen, a három fotón ugyanaz a férfi látható, az első és az utolsó kép között pedig nagyjából két év telt el.

Kendall a Men's Healthnek beszélt arról, hogy 2015-ben kezdett el gyors ütemben hízni, miutan az édesanyja agyvérzést kapott és egyedül kellett ápolnia. A helyzettől depressziós lett, amit evéssel próbált enyhíteni, ám egy idő után csak még rosszabbul érezte magát attól, ahogy a külseje megváltozott. Elmodása szerint 2016-ban volt a legkövérebb és ekkor érte el a mélypontot is lelkileg.

Végül egy barátja segített neki, aki éppen akkor szakított a barátnőjével és úgy döntött a fájdalmát sportolásba fogja fojtani, de nem akart egyedül belevágni, ezért fordult Kendallhoz. Így pedig végül egymáson segítettek. A most 26 éves srác elmondása szerint apró lépésekben haladt, mire eljutottak oda, hogy Disney-herceggé fogyjon. A hasonlóságra egyébként egy instagramozó hívta fel a figyelmét és mivel nagyon jól esett neki a bók, elkezdett rájátszani és kifejezetten szőke herceg jelmezekben fotózkodni.

Itt például A szépség és szörnyeteg hősszerelemese:

My attempt at a quick Prince Adam cosplay. Definitely want to do a more beastly one sometime #cosplay #disney #princeadam

Jeffrey S Kendall (@jeffk8991) által megosztott bejegyzés,

 Ezen a fotón pedig Elliot a Stardew Valley nevű videójátékból:

Quick attempt at an Elliott cosplay from Stardew Valley. Hope to revisit one day and improve! #cosplay #stardewvalley #elliott

Jeffrey S Kendall (@jeffk8991) által megosztott bejegyzés,

 De igazából alapjáraton is szinte bármelyik Disney-rajzfilmbe beleillene: