A tetoválás kép- vagy szövegszerű módon állít emléket olyan eseményeknek, tárgyaknak, személyeknek, nonfiguratív ábráknak, amelyek a hordozó lelkében nagy jelentőséggel bírnak. Ezért baromira nem mindegy, hogy kit kérünk meg arra, hogy elkészítse, hiszen szinte teljes mértékig a tetoválóművészen múlik, mit nézünk magunkon egy egész életen át.

Ennek tükrében, ha a választott művész nem fordít kellő figyelmet az alkotásra, és komplett hülyeséget mázol a delikvens testére ahelyett, hogy az ábrát/szöveget a kért módon alkotná meg (tudatában annak, hogy azért nem olyan könnyű eltávolítani onnan), akkor bizony zúdulnak a problémák csőstül. 

Ilyenkor pedig joggal merül fel az emberben, hogy miként hozhatná helyre mindezt úgy, hogy nyoma se maradjon Madonnának, egy méhecskének vagy a „lázadókan születtem” feliratnak. Vannak persze azonnali megoldást kínáló lehetőségek, mint például a lézeres eltávolítás, de hallottunk már olyanról is, aki konkrétan kivágatta magából a kreációt. Aki viszont nem akar ilyen fájdalmas praktikákhoz folyamodni, az szépen visszamegy a szalonba, leüvölti a művész arcát a helyéről, majd udvariasan megkéri egy kollégáját, hogy javítsa ki. 

Nos, ezekből a lehetőségekből választhatott volna a harmincéves Johanna Giselhäll Sandström is, aki a svéd Blekinge Läns Tidning nevű lapnak számolt be a kálváriájáról. Mivel Sandström feltehetően egy romantikus alkat, nem bonyolította túl az igényeit, és arra kérte a tetkóművészt, hogy varrja rá a gyerekei nevét: Nova és Kevin. A fiatalember (vagy hölgy - ez nem derül ki a beszámolóból) azonban nem nagyon vitte túlzásba a koncentrációt, és rátetoválta a saját verzióját: 

NOVA ÉS KELVIN.

Amikor Sandström szembesült a produktummal, elmondása szerint majdnem dobott egy hátast, az ájulás kerülgette, és gőze se volt, hogy mit csináljon. Megfordult a fejében, hogy ezzel az elbénázott tetoválással éli le az életét, de a fent említett megoldások is a verziók között voltak. Nos, akármennyire is hihetetlen, a nő az elsőt választotta. De mivel nem tudta volna feldolgozni, hogy a gyerek neve helytelenül díszeleg a testén, ezért (igen, jól sejti) 

MEGVÁLTOZTATTA A NEVÉT. 

Hát, így lett Kelvin a kis Kevinből. Bizony. Ez három éve történt, és most az anya azt nyilatkozta, hogy semmi gond nincs ezzel, mindenki boldog. Ráadásul a tetkója is megmaradt. Azóta született egy lánya is egyébként, akinek a neve Freja, és ha minden jól megy (és a tetoválók istenei is úgy akarják), akkor jó eséllyel az is marad.