shutterstock 731993182

Belegondolt már, mennyien szexelnek a Toitoi vécékben a fesztiválokon?

2018.06.03. 16:04

Ha nyár, akkor fesztiválszezon. Ha pedig fesztiválszezon akkor bulizás, pasizás, csajozás és persze szexelés. De mik a legnépszerűbb helyek és szexpózok egy ilyen rendezvényen? Egy friss felmérésnek köszönhetően, már ezekre az égető kérdésekre is van válasz, amiket most önökkel is megosztunk. Az biztos, eredmény elolvasása után, soha többé nem lesz képes úgy tekinteni a mobilvécékre, mint korábban.

A TickPick nevű, online jegyértékesítéssel foglalkozó oldal, több mint ezer amerikai fesztiválozó kérdezett meg arról, hogy szexelt-e már valamelyik eseményen, erre pedig a válaszadók több mint harmada felelt igennel. Ennek köszönhetően most már tudjuk, mit és hol csinálnak a legszívesebben. Például kiderült, hogy a felmérésben részt vettek 46 százalékának volt már része orális szexben, olyan emberrel, akit ott helyben ismert meg. Akik azonban ennél tovább is mennek, azok általában keresnek maguknak egy helyet, ahol jobban elmélyedhetnek a dologban. És hogy hol?

  • 58.1% sátorban
  • 48.4% autóban
  • 28.4% kint a réten
  • 20.3% lakókocsiban
  • 15.3% koncerten, a tömegben
  • 9.4% toitoi-ban
  • 7.2% a backstage-ben
  • 3.8% táncsátorban

A legnépszerűbb egyébként a kutyapóz, amit az állva szexelés követ. Ez utóbbi például elég hasznos lehet, ha az emberre a mobilvécében vagy a tánctéren jön rá a szexelhetnék. A fekvőpózokból a cowgirlt és a misszionáriust részesítik előnyben, a legkevesebben pedig 69-eznek.

Bár arról sajnos (vagy inkább szerencsére) az oldal nem közölt beszámolót, hogyan kell elképzelni egy gyors menetet a toitoiban, úgy, hogy az ember lehetőleg ne érjen hozzá semmihez, a koncert közbeni dugásról, a felmérés egyik résztvevője nyilatkozott. Így pedig már nem kérdés, hogy működik az ilyesmi.

Az Iron Maiden játszott és én hatalmas Iron Maiden rajongó vagyok. Belekezdtek a 2 Minutes to Midnight című számba én pedig tombolni kezdtem és összeütköztem egy lánnyal. Bocsánatot kért és lesmárolt, én pedig nem ellenkeztem. A következő pillanatban már lent is volt a nadrágom és azt vettem észre, hogy állva szexelünk a tömeg közepén, miközben a többiek ugrálnak a zenére. Ezen a ponton el is engedtem minden szégyenérzetemet és átadtam magam a dolognak

- mondta név nélkül, egy 35 éves Iron Maiden rajongó.

Ha pedig ezek után kedvet kapott a fesztiválon szexeléshez és esetleg pont a mobilvécét érzi ideális helyszínnek hozzá, akkor mindképp írja meg nekünk, milyen volt ne lepődjön meg azon, ha egyetlen Toitoi-t sem talál, idén ugyanis már Yoo!-nak hívják ezeket.