A tavalyi évet azzal zártuk, hogy megkértük olvasóinkat, vegyenek részt a szexfelmérésünkben és osszák meg velünk, hogyan csinálják. Így pedig evidens, hogy az újévet azzal indítjuk, hogy önökkel is megosztjuk, mi lett ennek a tudományosan ugyan nem megalapozott, de legalább szórakoztató kutatásnak az eredménye, amiben elég sokan, 10-15 ezren részt vettek.

A cikket hat nap alatt közel 50 ezren kattintották, ezek közül pedig változó arányban, nagyjából 10-15 ezer szavazat érkezett a kérdésekre.

Azt is tudni lehet, ha a kitiöltők nem hazudtak, hogy a Velvet szexfelmérését 12 ezer férfi és 3 ezer nő töltötte ki. Mindezek után vontuk le azokat a messzemenő következtetéseket, hogy a magyarok, de legalábbis a Velvet-olvasók, szinte pont ugyanúgy szexelnek mint a külföldiek, ám fantázia téren van némi eltérés.

A felmérésünkből kiderül, hogy az amerikaiakhoz és a britekhez hasonlóan itthon is a kutyapóz a legnépszerűbb. 5255 kitöltő adta ezt válaszul, míg a misszionárius, mint kedvenc póz 4953 szavazatot kapott. A dobogó harmadik helyén, 3579 szavazattal a nő felül, vagyis a cowgirl található. Abban sem volt eltérés, hogy mikor veszítjük el a szüzességünket. Egy óvszergyártó cég készített kutatást a témában, amiből megtudtuk, hogy a

legtöbben 16-18 évesen szeretkeznek először. Ez 5381 Velvet-olvasóval is így történt.

Ám az is kiderült, hogy a felmérést kitöltők egyáltalán nem tartoztak azok közé, akik ezt a fontos eseményt elkapkodták volna. 5005 válasszal a második helyre ugyanis a 18-20, a harmadikra pedig - 1000 válasszal elmaradva - a 20 év feletti életkor futott be.  Ezt a kérdést több mint 15 ezer ember töltötte ki, akik közül csak 312 jelölte meg azt, hogy már 14 éves kora előtt elvesztette a szüzességét. 2702 olvasónk volt, aki 14 és 16 éves kora között szexelt először.

Szintén fontos hasonlóság az amerikaiakkal és a britekkel, hogy bizony azok a hazai férfiak sincsenek kevesen, akik már játszottak meg orgazmust.

A tesztet kitöltő férfi olvasóink több mint a fele (6765) még nem színlelt orgazmust, de a saját bevallásuk szerint 5418-an már igen. 

A nőknél más a helyzet. Náluk 2/3 kontra 1/3 arányban a színlelés felé billen a mérleg.  

De miben különbözünk?

A külföldön végzett szexkutatások és a mienk között a legnagyobb eltérések a fantázia terén jelentkeztek. Abban ugyan megegyezünk, hogy itthon is a legtöbben arról álmodoznak, hogy több partnerrel szeretkezzenek egyszerre, ám a második helyre a nyilvános szexelés futott be az ötös listánkon. Ezzel szemben a Doppler kutatásban ez be sem került a TOP5-be. Külföldön a híres emberrel való szexelés a második legnépszerűbb vágy, nálunk viszont ez az utolsó helyre került.

A házasságtörés és a szerepjátékozás azonban megint csak hasonló arányban izgatják a magyarokat és a külföldieket.

A tesztet kitöltők nagyjából 10%-a jelölte meg a házasságon kívüli szexet, amikor az első számú szexuális fantáziájáról kérdeztük.

Abban is van egy kis eltérés, hogy milyen nyilvános helyeken csináljuk, míg a külföldiek legtöbbször parkokban esnek egymásnak, a magyar szexelők - több mint 4300 szavazattal - a vízpartot részesítik előnyben. Ami pedig még érdekesebb, hogy míg máshol csak ötödik helyen szerepel a munkahely, mint gyors légyott helyszíne, addig nálunk a harmadik legnépszerűbb. Ez utóbbi gondolatot ízlelgesse csak, mikor legközelebb otthagyja az irodában a túlórázókat, mert

13 ezer emberből 3 ezer csinálta már munkahelyen.

És, még mi derült ki?

A felmérésből megtudtuk, hogy a Velvet-olvasók is nagy hülyeségnek tartják azt a kijelentést, hogy a nőknek nincs orgazmusuk, sőt, női olvasóink közül a legtöbben azt állítják, hogy hetente többször is elélveznek (ezt mondják magukról a férfiak is).

Ezen kívül pedig már az sem titok, hogy

  • bár egy kutatás szerint a zokniban szexelés a kielégülés kulcsa, itthon inkább a teljesen meztelen szeretkezést perfereálják -15744 emberből mindössze 911 szexel zokniban;
  • 12290 emberből csak 293 fantáziált valaha arról, hogy a telefonjával szexeljen;
  • és bár egy angol bába szerint Nagy-Britanniában jelentősen többet dugnak az ünnepek alatt, itthon nem jellemző, hogy fellendülne a szexuális életünk ebben az időszakban.

Szóval köszönjük, hogy kitöltötte a felmérésünket, és ha szívesen részt venne hasonló, ám a mienknél sokkal tudományosabb kuatásban, itt egy kérdőív a magyarok Tinder használatával kapcsolatban.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ilyen a szexuális élete: kutyapózban szexel, és arról fantáziál, hogy hármasban csinálja

Köszönjük, hogy részt vettek a nagy szex-felmérésünkben, aminek most megtudhatják az eredményeit is.

155 · Jan 09, 2018 09:45am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments