Rengeteg legenda kering emberekről, hírességekről és civilekről egyaránt, akik állításuk szerint már szexeltek repülőn. De ha ezeknek eddig nem hitte el, hogy tényleg lehetséges repülés közben szeretkezni, akkor itt egy bizonyíték! Egy amerikai házaspár ugyanis, mikor észrevette, hogy két sorral mögöttük esett egymásnak két szerelmes, azonnal előkapta a szelfikameráját, hogy megörökítse az esetet az utókor számára.

Az utókort vélhetően először csak a lányukra értették, aki viszont készségesen megosztotta a felvételt a Twitteren, a videó pedig már több mint 3 millió megtekintésnél jár. 

Az eset egyébként egy Silver Airways gépen történt, Mexikó felé. Az repülőtársaság azt már el is ismerte, hogy tényleg az ő járművük látható a felvételen, de egyelőre még vizsgálják a videó valódiságát és azt, hogy pontosan melyik járatukon történt a dolog. Emellett pedig a szóvivőjük azt is határozottan kijelentette, hogy nem tolerálják az ilyen viselkedést a repülőiken. Persze ehhez talán arra is szükség lett volna, hogy valaki észrevegye, mi történik, a felvételen ugyanis jól látszik, hogy a szelfivideózó páron kívül senkinek nem tűnt fel, hogy mi folyik a hátsó ülések egyikén.