shutterstock 94679296

A látnok műsora előre nem látott okok miatt elmarad

2018.07.21. 09:05

Kabaréműsorban szoktak ilyen hírek lenni, de úgy látszik, most tényleg valóra vált a humoristák alappoénja: előre nem látott okok miatt elmaradt egy angol látnok és médium, Andrew Beasley műsora Doncasterben. Az eseményt szombat este tartották volna egy The Old School Tea Rooms nevű helyen, de a helyszín szóvivője néhány nappal a kitűzött dátum előtt a következőt jelentette be:

Előre nem látott okok miatt az Andrew Beasley-est sajnos elmarad. Elnézést kérünk a kellemetlenségért, a már megváltott jegyek visszaválthatók.

Andrew Beasley Facebook-oldalát itt találja, a közösségi oldalra kitett bemutatkozása így hangzik:

Nagyon tehetséges helyi Médium és Látnok. Népszerű, és a dátumok, illetve teljes nevek területét illető pontosságáról ismert. Andrew csodálatos üzeneteket ad át „odaátról”, békét és megnyugvást hozva az embereknek.

Az odaát nyilván azért van idézőjelben, hogy nehogy valaki azt higgye, hogy a szomszéd helyiségből érkező üzenetekre kell gondolni, hanem mindenkinek világos legyen, hogy a túlvilágról, a halottaktól érkező üzeneteket próbál tolmácsolni a médium. Mindezt a The Star nevű lap tette közzé.