Kerrie Erwin, az ausztrál jósnő, akinek a nevéhez olyan, magyarul ki nem adott, ám fontos művek kapcsolódnak, mint az Egy kertvárosi látnok emlékiratai és a Szellemek suttognak a fülembe, máris megválaszolt néhány égető kérdést 2018-cal és a távolabbi jövővel kapcsolatban. Ahogy pedig lenni szokott, a jövő nem túl fényes.

Erwint egy tévéműsorban faggatták a látomásairól, ő pedig készségesen elmondta, hogy az idén esedékes labdarúgó-világbajnokságot Németország nyeri meg és Katalin hercegné lányt fog szülni áprilisban. Ezen kívül azt is kijelentette, hogy Harry herceg és Meghan Markle házassága nem lesz tartós.

Úgy érzem, a következő év gyermekáldást tartogat számukra, de ettől függetlenül nem maradnak együtt. Öt évet adok a dolognak. Túl erős személyiségek mindketten. Persze minden jót kívánok nekik, de sajnos nem sok jóval kecsegtet a jövőjük

 - idézi az asszonyt a Daily Mail. Ha pedig ez nem lenne elég csapás, Erwin szerint Kanye West és Kim Kardashian házassága nem fogja túlélni 2018-at, sőt, az érzései azt súgják, hogy Justin Timberlake és Jessica Biel is megállíthatatlanul száguldanak a szakítás felé.

Szerencsére a Mirror egy brit látnokot is megkérdezett a királyi család ügyében, ráadásul nem is akárkit, hanem Diana hercegné egykori jósnőjét, aki szemben ausztrál kollégájával, azt ígéri, hogy Harry herceg és Markle házassága csodás lesz. Bár az igaz, arra nem tért ki, mennyi ideig lesz csodás. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Az ausztrál Nostradamus szerint öt év múlva elválik Harry herceg és Meghan Markle

Egy ausztrál jövendőmondó nemcsak a királyi családról, hanem a Kardashian-West házaspárról is nyugtalanító híreket hozott.

10 · Jan 06, 2018 11:38am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments