sondos

Hogy tarthatná meg a szolgám a saját útlevelét?

2018.07.24. 10:58

Nagy felháborodást váltott ki az interneten az alábbi videó, amit bizonyos Sondos Alqattan posztolt. Sondos Alqattan 2,3 millió követővel Instagram-sztárnak számít, a kuvaiti nő szépségápolásról szokott anyagokat feltölteni az internetre.

🌿

A post shared by Sondos Alqattan سندس القطان (@sondos_aq) on

Most azonban hoztak Kuvaitban egy törvényt, ami több jogot biztosít a külföldről érkezett munkavállalóknak, többek között előírja, hogy meg kell engedni, hogy megtartsák saját útlevelüket, és Sondos Alqattan úgy érezte, luxusautójában ülve ehhez a témához hozzá kell szólnia.

Hogyan lehetne az otthonomban olyan szolga, aki magánál tartja a saját útlevelét? És ami még rosszabb: kapnak heti egy szabadnapot. Ha elszöknek és visszamennek a saját országukba, ki fogja megtéríteni a káromat? Őszintén szólva nem értek egyet ezzel a törvénnyel. Nem akarok többet filippínó cselédet.

2018-ban egy ilyet hallani egy dúsgazdag nő szájából eléggé mellbevágó, ezért Sondos Alqattan videója terjedni kezdett a neten, mi például a Daily Mailnél találtuk meg. A reakció egyöntetűen nagyon negatív, a nő Instagramját is teleposztolták gyalázkodó kommentekkel. Az asszony nemrég egy választ tett közzé, amelynek lényege, hogy ő mindig remekül bánik az alkalmazottaival, akiknek egyáltalán nem kell sokat dolgozniuk, és aki nem ismeri pontosan a helyzetet, az ne alkosson ítéletet, illetve aki nem ismeri őt személyesen, az ne törjön pálcát felette.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hogy tarthatná meg a szolgám a saját útlevelét?

Hatalmas felháborodást váltott ki egy videó, amin egy dúsgazdag kuvaiti nő arra panaszkodik, hogy jogokat adtak a vendégmunkásoknak, akiket ő szolgáinak nevez.

185 · Jul 24, 2018 10:58am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments