shutterstock 221664037

Karácsonyi nyomasztás kimaxolva: ez a nő már most megvette az összes ajándékát

2018.08.18. 09:07

Önnek már leesett hogy: úristen, augusztus közepe van, tehát gyakorlatilag, már itt a karácsony?? Nos, annyira így van ez, hogy egyik éjjel az Újlipótvárosban ez a látvány fogadott, ami némileg arra enged következtetni, hogy a XIII. kerületben nemcsak megkezdődött, de már véget is ért a 2018-as karácsonyi szezon.

tumblr pdknyfojHH1r4u9s8o1 1280
Fotó: velvet

De ha ez nem lenne elég bizonyíték arra, hogy már abszolút időszerű az ünnepek miatt szorongani, akkor hadd mutassuk be önnek a brit Paige Ridlingsot, aki mostanra már meg is vásárolta az összes ajándékát.

A 21 éves, kétgyermekes családanya szinte rögtön múlt karácsony után nekiállt beszerezni a meglepetéseket a gyerekeinek, és így nagyjából nyolc hónap alatt ki is pipált mindent a listáról. Most már csak be kell csomagolnia a játékokat és mehetnek a fa alá. Elmondása szerint azért intézte így a karácsonyi bevásárlást, mert annyira gyűlöli az utolsó pillanatos ajándék-pánikot, hogy inkább elkerülte azzal, hogy már az első előtti pillanatban nekiállt vásárolni.

tk3s swns early xmas 01
Fotó: Northfoto

Régen mindig az utolsó pillanatra hagytam az ajándékokat és ez baromi stresszes volt. Pláne, hogy néhány játékból akkorra már néha ki is fogynak és a boltok is tele vannak. Ha korán vásárolsz, elkerülöd ezt a stresszt

- magyarázza a nő, aki mivel ilyen sok időt adott magának a shoppingolásra, jó sok ajándékot is tudott venni. Elmondása szerint kétéves és 11 hónapos fiait 40 csomag fogja várni a fa alatt. De ahogy a korai vásárlást, ezt sem érzi túlzásnak. Azt mondja, mivel a születésnapjaikra nem szoktak sokat költeni a férjével, ezért úgy vélik, hogy karácsonyra igazán megengedhetik magunknak ezt az ajándékdömpinget.

Ön pedig ezek után még mindig itt van és ezt a cikket olvassa, ahelyett, hogy fejvesztve rohanna vásárolni?

via GIPHY

 Forrás: Metro