Az ember annyi minden szeretne lenni gyerekkorában: űrhajós, kukás, állatorvos, elnök, színész, nyomozó, dj, esetleg influencer Izlandon. Aztán az álom van, hogy valóra válik, de az esetek nagy többségében inkább nem. Vagy legalábis nagyon, nagyon sok küzdelem árán. 

Az angliai Pizza Pilgrim nevű étterem azonban megalkotta, sőt,éppen munkaerőt keres a világ legvágyottabb állására, amely eddig nem is létezett, de tuti, hogy bárki, bármikor elvállalná. És ami még jobb hír, hogy nem is kellenek hozzá extrém kvalitások, sőt, kijelenthetjük, hogy mindenki ért hozzá már most, bármiféle végzettéség nélkül is.

Mondjuk pontosan ezért lesz nehéz kiválasztani a megfelelő személyt, aki végül a cég

pizzakóstolója lehet egy éven keresztül, havi 1200 fontos, azaz több mint 430 ezer forintos havi fizetésért.

Jól olvasta, manapság már ez is egy munka, és ennyit fizetnek érte. Még mielőtt továbbmennénk, el kell azonban keserítenünk: ha ön nem az Oxford vagy az Oxford Brooks egyetem tanulója, akkor kis eséllyel szerezheti meg az állást, ezt ugyanis kifejezetten az ottani diákoknak hirdették meg. Ne kérdezze, hogy miért, ez van, el kell fogadni.

Most, hogy nagy nehezen feldolgoztuk a tényt, nézzük, mi mindennek kell megfelelnie a sikeres delikvensnek ahhoz, hogy övé legyen a világ legkirályabb melója. De ne higgye, hogy könnyű menet lesz!

A jelentkezőknek szeptember 17-ig kell kiölteniük egy úgynevezett pizzapályázati űrlapot, majd készíteniük kell egy promóvideót magukról, amelyben kifejtik, hogy miért ők a legalkalmasabbak a poszt betöltésére.

Aztán a kiválasztottak részt vesznek egy október 15-ei versenyen, ahol pizzát kell forgatniuk, kiszállítaniuk (valahonnan valahova, ez nem egyértelmű), és pizzadobozt kell hajtogatniuk. Közülük kerül ki a győztes, aki végül a cég hivatalos pizzakóstolója lehet. Továbbá amellett, hogy állandóan ízlelgetnie kell az étterem kínálatát, egyben ő lesz a Pizza Pilgrims helyi nagykövete, és megalkothat egy különleges, a saját neve alatt futó pizzát is.

Ebből is látszik, mennyire megéri egyetemre járni, ha ilyen fantasztikus munkákat ajánlanak utána, sőt, már közben is.

Ön jelentezne erre a munkára?