A Down-szindróma egy roppant nehéz és megosztó kérdés, az orosz tévében tomboltak is az indulatok ezzel kapcsolatosan.

Egy talkshow-ban szerpelt egy színésznő, a 49 éves Evelina Bledansz, akinek Down-szindrómás gyermeke van. Erre a nézőközönségből azt mondta egy másik nő, hogy jobb lett volna, ha kromoszómavizsgálatot végeztet és nem szüli meg a babát, amire az anyuka odament és felpofozta a közönségből beszóló nőt.

Hát ha ezen a szinten megy a vita az orosz tévében egy ennyire komoly témáról, akkor el lehet képzelni, mi folyik az Éden Hotel-típusú realitykben Oroszországban. Illetve nem kell elképzelni, megmutatjuk mindjárt egy klipben, hozzátéve, hogy persze nemcsak orosz sajátosság azért ez, még a visszafogott nép hírében álló briteknél is megesik ez-az a realitykben alkalomadtán. De mondjuk náluk azért olyan még nem volt, mint ami az alábbi felvételen látható.

Ez Oroszország legnézettebb realityje jelenleg, az a címe, hogy Dom 2 (Ház 2), és az történt benne, hogy egy Tatjána Blumenkranz nevű nő megtudta, hogy egyik játékostársnője elment vacsorázni a férjével. Mármint Blumenkranz férjével. A feleség erre rugdosni kezdte a földön ülő riválisát, a többiek szaladtak oda lefogni őt, amint az a felvételen is látszik. Az egészből végül többszemélyes verekedés kerekedik.

Mindkét adásrészletre a Daily Mail hívta fel a figyelmünket, ebben és ebben a cikkben, amiért nagyon hálásak vagyunk nekik. Sikeres tévénézést kívánunk mindenkinek az egész hétvégére!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Orosz tévé: pofozás a talkshow-ban, rugdosó nő a realityben

Egy beszélgetős műsorban egy nő lepofozta a közönség egyik tagját, egy Éden Hotel-szerűsében pedig rugdosás volt. Íme az orosz tévé legalja.

10 · Sep 22, 2018 11:57am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments