Ritkán lát az ember olyan szomorú fotót, mint a következő.

Az Arizona államban elhelyezkedő Tucsonban esett meg a múlt hétvégén, hogy Teddy Mazzini meghívta óvodástársait és azok szüleit a hatodik születésnapja alkalmából tartandó pizzapartira egy étterembe. 32 meghívót küldtek ki, a fenti képen jól látható, hogy a meghívottak közül hány személy ment el a zsúrra:

nulla.

A kisfiú anyukája azt mesélte, hogy voltak olyanok, akik visszaszóltak, hogy nem fognak tudni jönni, de mások semmit sem szóltak, mégsem jelentek meg, így állt elő a rémálomba illő helyzet. Bezzeg ha Mihalik Enikő rendez szülinapi eszegetést, arra még Jay-Z is elmegy, ez nem fair!

Miután a sztori megjelent az arizonai ABC15 nevű lapnál, egyre több olvasó jelentkezett, hogy akkor ő küld szülinapi üdvözlőlapot a kisfiúnak, aki így azóta a postán és az interneten keresztül is tengernyi gratulációt kapott. Sőt, a Phoenix Suns kosárcsapat meg is hívta őt a Lakers elleni meccsére, ami ma este lesz, szóval úgy kell a bunkó többi óvodásnak, aki még visszajelezni sem képes, pukkadjanak meg!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Senki nem jött el a 6 éves kisfiú szülinapi pizzapartijára

Arizonában készült a hétvége legszívbemarkolóbb fotója. Az internet népe azóta összefogott a szomorú kisfiú megvigasztalására. Pukkadjon meg az összes bunkó óvodás!

317 · Oct 24, 2018 02:30pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments