Sydney Allen egy 20 éves lány, aki egy Clearwater nevű helyen él Floridában. Allen egy krónikus gerincproblémától szenved, ami miatt a napokban orvoshoz vitte az édesanyja, ahol meg is röntgenezték a lány felsőtestét. Anya és lánya bent ültek az orvossal együtt a rendelőben a röntgen után, amikor megjelent a képernyőn a lelet, ami a kedves mama legnagyobb megrökönyödésére így nézett ki.

A doktorból és Allenből azonnal kipukkadt a nevetés, de az anyuka csak elhűlve nézte a meglehetősen egyértelmű felvételt.

Láthatóan fel volt dúlva

– mondta róla később Allen, amikor a története vírus módjára terjedni kezdett az interneten a Twitterről kiindulva, és a Buzzfeed News meg is interjúvolta.

A sztori az, hogy Allen huszadik születésnapja most júniusban volt, és a lánytestvére azt találta ki, hogy ebből az alkalomból elviszi mellbimbópiercinget csináltatni. Tekintettel arra, hogy az anyuka meglehetősen konzervatív beállítódottságú, úgy döntöttek, hogy inkább nem fognak neki szólni az intim ékszerről. Azt viszont elfelejtették, hogy a fémtárgyak látszanak a röntgenfelvételen, így aztán az édesanyát sokként érte, hogy meglátta, hogy lánya mellbimbójában piercing van.

Azóta azért egy kicsit megbékélt a helyzettel az anyuka Allen nyilatkozata szerint, egyrészt nyilván mert nincs nagyon más választása, másrészt azt mondja, úgyis fedett helyen vannak a piercingek, szóval senki nem látja őket, és így nem is olyan durva.

FUN FACT: megnéztük, nincs-e véletlenül Instagramja ennek a bizonyos Sydney Allennek, és rákerestünk arra az instafiókra, aminek ugyanaz a címe, mint Allen Twitterének. A fiók fotói nem nyilvánosak és csak annyi áll a leírásban egy karjait széttáró emoticon mellett, hogy

Nem az a lány vagyok a tweetből.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Titkolni akarta anyja előtt a mellbimbópiercingjét, de az orvosnál lebukott

Egy 20 éves floridai lány édesanyja a röntgenleletről tudta meg, hogy lányának mellbimbópiercingje van.

7 · Oct 28, 2018 04:19pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments