A spirituális tanácsadással foglalkozó Amethyst Realm egy évvel ezelőtt híresült el arról, hogy 15 éves kora óta szeret szellemekkel szexelni. A 28 éves bristoli nő akkoriban azt állította, már 20 kísértettel élt már nemi életet, de 15-tel biztosan. Egyikük három éven át volt a szeretője, egészen addig, amíg a férje rajta nem kapta őket az ágyukban. A férfi állítólag a kísértet árnyát is látta az ablakon keresztül, amit aztán Amethyst a válásnál is sokkal jobban nehezményezett, mondván, rosszul esik neki, hogy a szerető bezzeg megmutatta magát a férjének, neki viszont soha. 

Talán jobb is, hogy ezután véget vetett a kapcsolatnak, mert így esélyt kapott arra, hogy megismerkedjen jelenlegi párjával, kinek nevét rejtély övezi. Azt viszont lehet róla tudni, hogy az előzőhöz hasonlóan szintén fantom, olyan valaki, aki alighanem komoly kapcsolatot keresett, amit Amethyst személyében, egy ausztráliai erdő sűrűjében talált meg kilenc hónappal ezelőtt. Azóta vannak együtt, és olyan iszonyú szerelmesek, hogy hamarosan összeházasodnak, a nő családja pedig támogatja őket. 

Milyen szerencse, hogy Amethyst azonnal beszámolt a sajtónak a romantikus pillanat részleteiről, így most már mi is el tudjuk képzelni, miként fest egy szellem-ember lánykérés a mai világban. A nő azt mondja, az angliai Somersetben, a Wookey Hole barlangban került rá sor, kirándulás közben. 

Azt kérdezte, hozzámegyek-e feleségül, és én igent mondtam. Ő az igazi. Mondjuk sajnos nem ereszkedett féltérdre, mert nincsen neki térde

- nyilatkozta Amethyst, akinek az életében ez duplán emlékezetes pillanat lesz egyszer, a szellem ugyanis a kapcsolatuk ideje alatt most először hallatta a hangját. 

Mély volt, szexi és valódi 

- jellemezte, azt azonban még ezek után sem tudná teljes bizonyossággal állítani, hogy a hang tulajdonosa férfi vagy nő. De ez nem probléma, számára a másik neme, pláne, ha szellem az illető, teljsen marginális kérdés.

Az viszont már kevésbé, hogy az eljegyzési gyűrűben milyen kő van (ha lehetne, ametisztet kérne bele), és hogy az esküvő után (amelyet vidéki környezetben terveznek megtartani) családot is alapíthassanak. Azt ugyan nem tudja, hogyan hordja majd ki a kísértet gyermekét (pláne, ha a férjjelölt személy nő nemű), Amethyst mindenesetre bizakodó, és rettentően szerelmes. És hát, lássuk be, ez a lényeg.