Ahogy arról korábban beszámoltunk, hiába próbálták többen is aláaknázni a Karib-térség egyik legnagyobb durranását, a titkos helyszínen fekvő szexsziget idén is üzemelni fog. Nem véletlen, hatalmas érdeklődés övezi ugyanis, ami betudható annak, hogy a résztvevőknek négy napon keresztül egyszerűen nincs más dolguk, mint hogy 1,7 millió forint ellenében egész álló nap drogozzanak, piáljanak, luxushajókázzanak, és kábítószer-kedvelő prostituáltakkal szexeljenek. 

Az egészet üzemeltetű Good Girls Co. nevű cég egyik szóvivője a Sunnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy még őket is meglepte az az elképesztő érdeklődés, amellyel a bejelentés után szembesülniük kellett. Állítása szerint két nap bőven elég volt rá, hogy mind a 30 jegy elkeljen, és ami azt illeti, 4.600 font ide vagy oda, nem nehéz elképzelni, mennyien akarták megragadni a kínálkozó lehetőséget. 

A vállalat végül mégis megszánta azokat, akik azért maradtak le a buliról, mert nem engedhetik meg maguknak az ilyesfajta luxust, ezért úgy döntöttek, hogy 

EGY SZERENCSÉS, AKI VÁSÁROL VALAMIT (BÁRMIT) A WEBOLDALUKRÓL, INGYENJEGYET NYERHET.  

Megértjük, ha azonnal cselekedni szeretne, úgyhogy íme a link, ahol ezt bátran megteheti. A vásárlók közül december elsején sorsolják ki, ki csatlakozhat a többiekhez élete legnagyobb kalandjára.