A Zimbabwében élő Silindile Mangena pert indított egykori szerelme ellen, mert annak túl nagy volt a pénisze. Persze ez önmagában nem indok a pereskedésre, a lány azért szeretne pénzt kikövetelni a férfitól, mert állítása szerint a pasi „abnormálisan hosszú” farka kitágította a vagináját, ami mint mondja, soha nem lesz újra olyan, mint régen.

A 29 éves nő és a 37 éves férfi 2016-ban találkoztak és idén tavasszal szakítottak, a nő elmondása alapján, pont a vaginatágulás problémája miatt. Mangena a Zimbabwe Timesszal osztotta meg a bánatát, hogy mióta szétmentek az exével, nem talál olyan pasit, aki - szó szerint - be tudná tölteni az űrt, amit az előző férfi hagyott benne. Ezért úgy döntött, vaginaszűkítést szeretne csináltatni (ennek a plasztikai beavatkozásnak volt az arca egy ideig Pumped Gabo exe), az eljárás azonban közel három millió forintnak megfelelő összegbe kerül. Ezt a pénzt szeretné most kiperelni a volt pasijától.

Arról, hogy a férfi hímtagja pontosan mekkora volt, nincs információ. De ha ez után kíváncsi lenne egy szokatlanul nagy péniszre, akkor ebben a cikkünkben megismerheti Jonah Falcont, akinek 34 centis ez a testrésze:

Forrás: Metro