A magyar celebeknél már mintha elvárás lenne, hogy ha fent vannak a közösségi oldalakon, akkor muszáj is valamit reklámozniuk. Nem kivétel ez alól Pumped Gabo exe, Sebestyén Ági sem, akit egy cég arra kért fel, promózza az intimplasztikai kezelésüket, a rejuvenáciot, azaz a vaginaszűkítést.

A reklám kapcsán a Bors gyorsan meg is kereste a celebasszonyságot, hogy meséljen nekik a kezelésről és ezt ő készségesen megtette, hiszen - ahogy írják - sosem volt szégyenlős, ha a vaginájáról volt szó. Így pedig kiderült, hogy Sebestyén Ági egyelőre csak az arcát adja a kezeléshez, a testét nem, hiszen rajta még nem végeztek vaginaszűkítést, de ez nem azt jelenti, hogy nem is fogja soha alávetni magát a beavatkozásnak.

A cég csak reklámra kért fel, de ahogy elmesélték, hogy mivel jár ez és milyen pozitív hatásai vannak, elgondolkoztam rajta, hogy nekem is kellene. Fájdalommentes, mint egy nőgyógyászati ultrahang, csak egy baj van vele, hogy utána tíz napig nem lehet szexelni. De azt mondják, hogy utána igen nagy a különbség

- magyarázta a lapnak a vaginafeszesítésben egyelőre csak elméletben jártas híresség.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A vaginaszűkítés új arca lett Pumped Gabo exe

Sebestyén Ági egyetlen szívfájdalma az intimplasztikai kezeléssel kapcsolatban, hogy utána tíz napig nem lehet szexelni.

201 · Mar 10, 2018 09:59am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments