shutterstock 326166761

Miért süketülök meg mindig, amikor orálisan elégítem ki a férjem?

2018.11.17. 15:52

A 70 éves író és tudományos szakértő, dr. Karl Kruszelnicki egy Triple J. nevű ausztrál rádióállomásnál dolgozik, és az a munkája, hogy megválaszoljon minden elborultnak tűnő, meghökkentő kérdést, amelyet a hallgatók tesznek fel neki hajnali négykor, ahelyett, hogy aludnának. Külföldön nagyon népszerű ez a műfaj, itthon kevésbé, pedig biztosan lenne rá kereslet, pláne, ha az ember ezzel olyan kérdésekre is választ kaphat, hogy miért van szükség a szeretkezésnél egy lavór vízre, vagy hogy miben lehet az a dallam, hogy tittiriritti ti ti. Nos, dr. Kruszelnicki pontosan az efféle égető fontosságú kételyek között segíti eligazodni a hallgatót, ami alapján simán kijelenthetjük róla, hogy profi, és többet tud, mint az internet. 

Legutóbb azonban, írja a news.com.au-nak, valakinek mégis sikerült zavarba hoznia egy kérdéssel, olyannyira, hogy annak hallatán köpni-nyelni nem tudott, összeszedetten válaszolni meg pláne nem. Sőt, ami a legdurvább, kénytelen volt utólag beleásni magát a témába, mert annak még a létezése is kétségeket keltett benne.

A napokban ugyanis felhívta egy nő azzal a mindennapinak éppen nem nevezhető kérdéssel, hogyaszondja

miért süketülök meg minden egyes alkalommal, amikor orálisan elégítem ki a férjemet? 

shutterstock 220269769

A tudós ekkor visszakérdezett, hogy valóban jól hallotta-e a nő problémáját, aki igenlő választ adott, majd kifejtette, mit is takar ez a gyakorlatban. Azt mondta, amikor a férje pénisze a torka hátsó részéhez ér, ahelyett, hogy büszke lenne magára, egy darabig totál elveszíti a hallását. A férfi hirtelen semmilyen választ nem tudott adni a kérdésre, viszont később utánakérdezősködött a dolognak. Kiderült, hogy néhány barátnőjével is történt már hasonló, szóval a telefonáló esete egyáltalán nem olyan kirívó, mint amilyennek első blikkre tűnik. A tudós így előállt a lehetséges magyarázattal, ami mindenkit megnyugtathat, aki hasonló gondokkal küzd a mindennapjai során: 

Úgy vélem, hogy amikor a pénisz a torok hátsó részét éri, az nekinyomódik a fülkürtnek, amelyet azonnal el is zár. A levegő így a dobhártya belsejében összesűrűsödik, ezért a hártya megfeszül, tehát nehezen indul rezgésnek, így ha hanghullámok érik, úgy érezheti, hogy egy időre megsüketül.

Hát. így.