Mi nem ítélünk el senkit csak azért, ha néha kikapcsolódásképpen szexi fotókat nézeget egy olyan szexi oldalon, mint a Velvet. Sőt, nemhogy nem ítélünk el senkit, ezzel a cikkel kifejezetten apropót is kínálunk egy újabb menetnyi nézegetéshez, és ez most egy olyan játék, hogy aki jobban néz, az több pontot gyűjt!

Ünnepi kvízhét a Velveten!

Karácsonytól újévig minden nap új kvízzel jelentkezünk.

A korábbiakat a Móka kategóriára vagy ide kattintva találja meg, és holnap is látogasson meg minket egy új játékért!

A játék egyetlen és borzasztóan egyszerű szabálya:

Mindig egy képet és egy kérdést lát majd egyszerre, a kérdés azonban sosem a vele egyszerre megjelenő képre vonatkozik, hanem az eggyel korábbira.

Hát ezért memorikvíz ez, mert jól meg kell néznie és a lehető legpontosabban emlékezetébe kell vésnie a szexinős képet, mert a rá vonatkozó kérdést csak egy kattintással később tesszük fel. A játék időre megy, egy képet legfeljebb 20 másodpercig nézhet, és aközben még egy kérdésre is válaszolnia kell, szóval ezúttal azt javasoljuk, hogy ne kattintson azonnal tovább a következő kérdésre, ahogy megadott egy választ, hanem mélyedjen el a fotóban a lehető leghosszabb ideig! Ezek után bizonyára világos minden, de ha nem, az sem baj, ha elkezdi a játékot, remélhetőleg hamar bele fog jönni. 

Mindig egy szexinős képet és egy kérdést lát majd egyszerre, de vigyázat, a kérdést mindig az eggyel korábbi kép alapján kell megválaszolni!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »