GettyImages-1084696670

Valaki nyerészkedni próbált Fülöp herceg autóbalesetén

2019.01.23. 13:05

II. Erzsébet királynő férje, Fülöp herceg január 17-én, csütörtökön autóbalesetet szenvedett.A balesetet az okozta a Sun szerint, hogy nagyon erős volt szemből a napfény, ami elvakította a herceget a volán mögött. A Land Rover nekiment egy másik kocsinak, majd felborult. A másik autóban két nő és egy baba ült, akik nem szenvedtek komolyabb sérülést, de autójuk az árokba futott. Fülöp hercegnek nem lett komoly baja, pedig az egyik lába beszorult, erre panaszkodva kiabált, amikor az arra járók a segítségére siettek. Végül sikerült kiszabadítani

Ebből a balesetből akart hasznot húzni egy rejtélyes idegen. Egy bizonyos morbius777 hirdette meg az ebay oldalán a karambol során keletkezett törmelékek néhány darabját. A néhány darab letört karosszériamaradványért meg is indult a licit. Már csak 5 nap volt hátra az árverés lezárásáig, amikor a hirdető már látta, hogy minimum 65 ezer font, azaz 24 millió forint lesz a nyeresége Fülöp herceg balesetéből, de az ebay közbelépett és leállította az aukciót.

Az eladó állította, hogy a rákkutatásra fordította volna a pénzt, de az ebay ezt nem vette be. A honlap szóvívője azt mondta, hogy a szabályzatuknak megfelelően vették le a hirdetést, mivel az emberi tragédiából próbált hasznot húzni. 

II. Erzsébet férje még 2017 nyarán nyugdíjba vonult, amit aztán szemmel látható módon eléggé ki is élvezett. Majd 2018 márciusában lehetett azt hallani róla, hogy egészségügyi állapota miatt nem jelent meg egy hivatalos eseményen.

(TMZ)