A február 3-i Super Bowl szuperkoncertje nem volt akkora nagy szám, mint Justin Timberlake-é, akkora meg pláne nem, mint Lady Gaga vagy Beyoncé produkciója. Most csak Adam Levine trikóján lehetett nevetni.  De a show-nak volt még egy emlékezetes pillanata, amikor Big Boi színpadra lépett. Nem összekeverendő Ogli G-vel, akinek új művészneve is ez, csak nem i-vel, hanem y-nal, hogy: Big Boy.

Big Boi színpadi jelenléte abban ki is merült, hogy állt, lazán lötyögött, topogva "táncolt." A baj abból adódott, hogy mindezt egy hatalmas szőrmében tette. Ezen akadt ki az állatvédő szervezet, a Peta. 

Az NFL döntőjét és a félidőben leadott koncertet is közvetítő CBS tévécsatorna épülete elé demonstrációt hirdettek. Azt kérik az Outcast rapperétől, hogy az összes szőrme bundáját cserélje le, adja oda a hajléktalanoknak, ő meg hordjon műszőrmét. Utóbbiban még segítene is a Peta. Azt mondják, hogy tudnának is adni egy szép darabot Big Boinak, amiben legalább ugyanennyire menőn villoghatna.

Az állatvédő egyesület szerint amúgy a rapper kabátjához olyan 25 vörös róka életét kellett kioltani. A Peta elmondta, hogy ezeket az állatokat nem egyszerűen levadásszák, hanem sokkolóval végzik ki őket, esetleg eltörik a nyakukat.

Big Boi egyelőre nem reagált erre az egész ügyre.

(TMZ)