Idén a Maroon 5 adta a Super Bowl félidei koncertjét, és ahogy már megszokhattuk, az ilyenekből mindig van kisebb, nagyobb balhé. Vagy azért mert valami botrányos dolgot művelnek a zenészek a színpadon, vagy mert nem sikerül elénekelni a himnuszt, vagy a fellépő megjelenése miatt. Ez utóbbi történt Adam Levine-nel, aki mintha abból  a Nyuszkás viccből lépett volna elő, amiben az is baj, ha van rajta sapka, és az is ha nincs. Csak az ő esetében nem fejfedő áll a középpontban, hanem az atlétája.

Ha önben is '70-es évekbeli flasbackeket ébreszt a minta, akkor nincs egyedül. Számtalan twitterező találta meg a humorforrást a felsőben, aminek a mintázata sokak otthonában megtalálható. Például párnán...

 ...fotelen...

 ...és függönyön.

Ám Levine azzal sem járt jobban, mikor az éneklés hevében leszedte magáról a kárpitot. A félmeztelen felsőteste sokakat felháborított, hiszen ez is felhívja a figyelmet a kettős mércére. A Super Bowlok egyik legnagyobb botrányát okozta ugyanis 2003-ban, mikor Janet Jackson megvillantotta a letapasztatott mellbimbóját, ezzel szemben, ha egy férfi előadó teszi ezt meg, azzal nincs senkinek semmi baja.