Ha Matt Kuwatának vannak barátai, akik évek óta nem látták, egész biztos, hogy most nem ismernék fel, ha összefutnának vele az utcán. A 24 éves srác ugyanis az elmúlt években átlagos japán fiúból, élő játékbabát csinált magából, ráadásul állítja, hogy mindezt plasztikai műtétek nélkül érte el. Egy helyi Twitter oldal ezen a három képen szemlétette az átváltozását: 

Az Oddity Central beszámolója szerint a japán közönség már két éve követi érdeklődéssel a srác transzformációját, ám a 2018 eleje óta posztolt fotói azok, amik igazán nagy megdöbbenést okoznak.

Kuwata, aki egyébként egy híres baseball játékos fia, ma már nyomokban sem emlékeztet egykori önmagára. Sokakat fel is háborít, hogy teljesen eltüntette a jellegzetesen japán vonásait és azzal is vádolják, hogy a külsejét szépészeti beavatkozásokkal érte el. A srác azonban állítja, hogy csak a sminktehetségének köszönheti a műanyag hatású megjelenését.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

・ ✨Mattプロデュース タキシード✨ #tuxedo #suits #london

𝐌 𝐚 𝐭 𝐭 (@mattkuwata_official2018) által megosztott bejegyzés,

Bár ezt nem könnyű elhinni, az is igaz, hogy láttunk már olyan lányt, aki Kuwatához nagyon hasonlóan néz ki és szintén tagadja, hogy plasztikáztatott volna. És persze olyanokkal is találkoztunk már, akik orvoshoz fordultak, hogy élő babát csináltassanak magukból. Van aki több, mások kevesebb sikerrel.

Ön elhiszi Kuwatának, hogy nem plasztikáztatta magát?