Egyre többen szeretnék lelökni a trónról az első Barbie-lányt, a szürreális külsejű Valerija Lukjanovát. A legújabb versenyző az orosz Angelica Kenova, aki mindenáron szeretne az emberi Barbie baba lenni, pontosabban csecsemőkora óta úgy öltözteti őt az anyja, mint egy Barbie babát. A lány azt állítja magáról, hogy gyermekpszichológus, balett-táncos és modell egyszerre, mellesleg melltartóban pózolgat a Facebookos fotóin – írja a Dailymail.

Kenova irreális testarányaival érdemli ki az élő Barbie címet, ötven centis derekához 70 E mellmérete van. „Soha nem volt plasztikai műtétem. A plasztikai beavatkozás csak akkor szükséges valakinek, ha súlyos hibái vannak a testén vagy az arcán" – nyilatkozta. A lány a szüleivel és a bátyjával él, a férfiak közeledését csak a családja beleegyezésével fogadná, de mindeddig még nem tette. Angelica Kenova még szűz. 

Azt is elmondta, hogy a szülei hercegnőnek nevelték, nem engedik bulizni járni, randizni se nagyon, így a szokásos felnőttséggel járó tapasztalatok mindeddig kimaradtak az életéből. Természetesen A Nagy Szerelemre vágyik, és keresi az igazit – elég nehéz dolga lesz. A szülei nem is szeretnék, ha elhagyná a szülői házat, kísérettel engedik el vacsorázni, és tízre haza kell érnie. Kenova mindemellett nagyon boldog, mert szerinte a világ legtöbb kislányának élő példaképe lehet. Az alakjára személyi edző ügyel, a diétája szigorúan titkos, heti ötször edz, rendszeresen kocog. 

Édesanyja kiskora óta vásárolgatott neki Barbie-babákat, ő akarta, hogy a lánya pontosan olyan legyen, mint egy Barbie. Csoda, hogy a nevét nem a babáról kapta. Álíltólag a kicsit furcsa anyuka fiatalkorában úgy nézett ki, mint Brigitte Bardot, és innen örökölte természetes szépségét.