brian velez.png

Az amerikai youtuber most a Wellhello zenéjére reagált: olyan, mintha Daft Punk találkozna Bruno Marssal

2019.04.26. 13:26

A Velvet fedezte fel elsőként azt az amerikai youtubert, Brian Velezt, aki a múlt héten elkezdett magyar dalokat hallgatva reaction-videókat készíteni a csatornájára. Elsőként Majkát és Follow The Flow-t hallgatott, most viszont mainstream alternatív előadókat talált leginkább.

Elsőként Halott Pénz átdolgozott Bergendy-slágerét, a Darabokra törted a szívemet hallgatta meg. Tetszett neki a lüktető gitár, de ami még fontosabb, hogy nulla nyelvismerettel is levette füllel, hogy ez egy szerelmes dal. Az egészre adott is egy 9/10-et.

Ezt követően jött a Wellhellótól a rakpart, aminél a refrén utáni kiállás résznél jelentkező miramba hangszert emelte ki, hogy mennyire pöpec. Összegezve a dalt, arra a következtetésre jutott, hogy ez olyan,

mintha Daft Punk találkozott volna Bruno Marssal.

Kapott is a rakpart egy hibátlan 10/10-et.

Ezt követte az Omegától a Gyöngyhajú lány, ami szerinte nem volt rossz (7/10), klasszik rock zenéhez képest elmaradt a nagy katarzis. Viszont a Punnany Massif Élvezd című dalát egyáltalán nem tudta hova tenni. Ki is jelentette, hogy ő itt most a dal megítélésében pont akkora segítség, mint egy késes csávó egy fegyveres leszámolásban. Az abszolút szövegközpontú dalból egy betűt sem értett, így 6/10-re értékelte a hallottakat, de gyorsan megjegyezte, hogy azért tudja, hogy a zenekar elég népszerű és sikeres Magyarországon.

És akkor itt egyben meg is lehet nézni, ahogy az amerikai youtuber reagál a magyar zenékre.