Zseniális ötlete támadt egy egyszeri kínai ananászárusnak. Ha valahogy marketingelni szerette volna a bizniszt egy jópofa és látványos, de lehetőleg nem túl költséges húzással, amely a világ minden táján publicitást biztosít neki, akkor ebbe nagyon beletrafált. Azt találta ki ugyanis, hogy ananászfrizurát vágat-festet magának.

A fiatalembert Szu Csangfengnek hívják, és azért a hírnév nem a hajnyírás másnapján jött meg neki, mert a képügynökség tájékoztatása szerint már évek óta így árulja az ananászt, de a fotói csak most kezdtek vírusként terjedni mindenhol az interneten. Most azonban minden bizonnyal dübörög már az üzlet, és önt is figyelmeztetni szeretnénk, hogy amikor legközelebb Kuanghszi-Csuang Autonóm Terület tartományban, a vietnámi határ közelében jár majd dél-Kínában, és betéved Nanning városába, mindeképpen Szu Csangfengtől vegye az ananászt!

Akárhogy is, nálunk ma ez a fotó a nap képe:

Viszont ha divatról és ananászról van szó, muszáj megemlítenünk Manila Luzont, a RuPaul's Drag Race felfedezettjét, aki 8 évvel ezelőtt egy ananászruhával írta be magát a legendás tévéműsor történetébe és azóta is rendszeresen mutatkozik ilyenben.