GettyImages-158629132

Így néznek most ki a '90-es évek nagy slágereinek előadói – beugrik még leghíresebb számuk címe?

2019.07.21. 08:45

A héten mutattuk Marc Almondot a Soft Cellből, és rácsodálkoztunk, mennyit változott az évtizedek alatt a '80-es évek egyik legnagyobb slágerének előadója. Nos, ezen az élményen felbuzdulva kikerestük még egy rakás, félig-meddig elfelejtett énekes 2019-es fotóját, de most a '80-as évek helyett olyan előadókra koncentráltunk, akiknek legnagyobb sikerei a '90-es évekre estek.

És ez most egy kvíz, azaz nem mondjuk meg rögtön, hogy melyik előadóról van szó, hanem önnek kell megtippelni négy számcím közül, hogy melyik volt az a dal, amivel a friss képen látható előadó annak idején olyan nagy sikert aratott. Ha például a fenti borítókép is ott lenne a feladványok között (nincs ott), akkor a helyes válasz a No Limit lenne, hiszen a fotón a 2 Unlimited látható, és a 2 Unlimited egyik legnagyobb sikere az 1993-as No Limit volt.

Olyan előadók friss fotóit mutatjuk, akiknek legnagyobb slágere a '90-es évekből emlékezetes. Találja ki a fotó alapján a dal címét!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

És ha szívesen játszana még a '90-es évek zenéivel-előadóival, ezt a képkvízt ajánljuk jó szívvel: lemezborítóból az előadó nemét kell kitalálni!