Megnyílt Tel-Aviv első kóser szexboltja, amit egy híres amerikai rabbi lánya üzemeltet. A bolt egy hónapja várja a vásárlóit, termékkínálata folyamatosan bővül. A tulajdonos célja, hogy a judaizmus fényét terjessze, szégyenkezés nélkül. 

A bolt tulajdonosának, 28 éves Chana Boteach apja, Shmuley Boteach rabbi is élénken foglalkozott már erotikus témákkal: Kóser szex címmel írt sikerkönyvet. Lánya szerint a judaizmus rengeteg életbölcsességet rejt, és a szex, a házasság sem tabutéma, a férfiaknak ki kell elégíteniük a feleségüket.

A judaizmus rengeteg dolgot kínál. Tele van bölcsességgel. A szexualitás nem tabu. A házasságról, a szentségről szól, és arról, hogy mi kell egy kapcsolathoz. A férfinak ki kell elégítenie a feleségét

- olvasható a Neokohn cikkében Chana Boteach véleménye, aki szerint attól még, hogy a judaizmus élete meghatározó része, egy modern világban él, és semmi akadályát nem látja annak, hogy összehangolja a kettőt.

A rabbi lánya elmondta, hogy az üzletében található kellékek azért számítanak kósernek, mert egy elhidegült kapcsolatban újra lángra lobbanthatják a szenvedélyt.  Chana Boteach arra is ügyelt, hogy a nála kapható egyetlen serkentőszer vagy kellék se legyen ártalmas, sőt, szerinte úgy néznek ki a portékái, mintha designtermékek lennének. 

Egy idő után szükséges újra felfedezni saját magunkat és a partnerünket is. Mindehhez folyamatosan új dolgokat kell tanulnunk. A nálam vásárolható segédeszközök ehhez nyújtanak segítséget

- nyilatkozta  Chana  Boteach, remélve, hogy sokaknak tud még segíteni áruival.