A napokban ért véget a párizsi divathét, aminek részeként szeptember 25-én volt a bizarr húzásairól ismert Maison Martin Margiela divatház bemutatója. A műsort egy Leon Dame nevű német modellsrác zárta, őt ábrázolja a fenti és az alábbi kép.

A divatbemutató óta eltelt napok alatt Dame szereplése egyre nagyobb figyelmet kapott, úgy is fogalmazhatnánk, hogy vírusként terjedni kezdett. Mi a World of Wondernél bukkantunk rá, mert ők is rácsodálkoztak, hogy mennyire csodásan nagy elszántsággal masírozott végig Dame a kifutón. Íme a videó.

Anna Wintour, az amerikai Vogue főszerkesztője, akiről Az ördög Pradát visel főgonoszát mintázták, nyilván látott már karón varjút az elmúlt évtizedek során, nem olyan könnyű őt kizökkenteni, amikor napszemüveg mögül faarccal divatbemutatót néz. De Dame produkcióján az alábbi felvétel tanúsága szerint még Wintour is elnevette magát.

Az időzítés azért jó, mert pont holnap lesz az 50. évfordulója annak, hogy a BBC-n 1969. október 5-én először adásba került a Monty Python repülő cirkusza című tévéműsor, amelyből az egyik leghíresebb jelenet véletlenül pont a hülye járások minisztériumáról szól.