Chapelle Cooper különös ajándékkal lepte meg fivérét, Scott Stephensont. A férfi és társa, Michael nagyon vágytak egy babára, és örökbefogadáson gondolkoztak, de meleg párként rengeteg nehézségbe ütköztek, és anyagilag sem engedhették ezt meg maguknak.

Stephenson 27 éves nővére végül komoly döntésre szánta el magát. Béranyaként arra vállalkozott, hogy kihordja öccse gyermekét, ezzel pedig egy életre szóló ajándékkal lepi meg.

Amíg a béranyaság hazánkban nem opció, külföldön nagyon is bevett módszer. Többek között Kim Kardashian és Kanye West harmadik, és negyedik gyermeke is béranya segítségével jött a világra, ugyanis Kim egészségügyi okok miatt második terhessége után már nem szülhetett többé.

Bár szép gondolat, azért meglehetősen különös, hogy Stephenson elfogadta nővére ajánlatát. A megtermékenyítéshez egyébként Chapelle petesejtjét és Michael spermáját használták fel, így természetesen a vérfertőzés kizárva, és voltaképpen így egy kicsi Scott Stephensonból is lesz a babában nővére által.