A napokban sok cikkünk foglalkozott a celebritások halloweeni jelmezeivel. Nem meglepő módon a legtöbben szexi, sokat mutató szettekbe bújtak, azonban voltak olyanok is, akik viccesre, vagy éppen meglehetősen indokolatlanra vették idén a figurát.

Érdemes szót ejteni a erről táborról is. Egyesek nem elégedtek meg egy jelmezzel, és többször is beöltöztek. A soron következő hírességek ötletei nyomokban sem tartalmaznak semmi olyat, ami szexi, azonban egyik-másik annál mókásabbra, vagy éppen rémisztőbbre sikerült.

Gigi Hadid

Napjaink egyik legkeresettebb modellje úgy volt vele, hogy eleget szexiskedik az év minden napján, szóval a Halloweent inkább vicces oldalról közelíti meg. A maszk című film főszereplőjének bőrébe bújt.

Kim Kardashian és Kanye West

Ha valaki, akkor Kanye West a személyes megtestesítője lehetne az indkolatlanság fogalmának. A család többek között a Kőkorszaki szakikat választotta jelmez gyanánt, ám hagyományos házaspár helyett Kim Irmát, Kanye pedig a família házi kedvencét, a lila dínót személyesítette meg.

Másnap újabb jelmezt öltöttek, és ahogy láthatja... nos, bogaraknak öltöztek, és Kanye West ezúttal sem vállalta az arcát, de bizonyos, hogy ő rejtőzik az ijesztő ízeltlábút formáló hacuka alatt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

West Worms 🐛 🐛🐛🐛🐛🐛 Prelude 1 Set to 🎶 Lorna Anderson

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Ariana Grande

Az énekesnő nem a ruhájával, hanem az arcfestésével igyekezett megragadni az emberek figyelmét, ami kétségkívül sikerült is neki. Azt nem árulta el, hogy ki volt a maszkmester, aki az Alkonyzóna egyik alakjává változtatta, ám az biztos, hogy a végeredmény tényleg rémisztő lett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

eye of the beholder 👁 🖤

Ariana Grande (@arianagrande) által megosztott bejegyzés,