Vészesen az év vége felé közeledve összegyűjtöttük, mely cikkeket olvasták a legtöbben az év 12 hónapjában. Következzenek a Velvet legolvasottabb cikkei, januártól decemberig! 

Január

Az év elején halt meg Andy Vajna. A filmmogul haláláról mi is megemlékeztünk, méghozzá úgy, hogy összegyűjtöttük a Rotten Tomatoes által legjobbnak ítélt 15 filmjét. 

Február

Milyen kár, hogy 2020-ban nem lesz Story Gála! Azért is szomorkodunk ennyire, mert idén februárban az itt készült galériás anyagunk volt a kedvenc cikkük az olvasóinknak. 

Március

Hallott már a Burning Manről? Szerintünk valamit már biztosan, ugyanis az egyik legextrémebb fesztiválról írt képes cikkünket olvasták legtöbben márciusban. A sivatagi pusztaságban megrendezett bulira a legextravagánsabb külsejű fiatalok és kevésbé fiatalok éreznek. Csoda, hogy látni akarta őket?

Április

És ne is menjünk túl messzire a fesztiváloktól. A Coachella is egy méltán híres/hírhedt buli, ahol nem akármilyen adottságokkal büszkélkedő hölgyek múlatták az áprilisukat. Nézze csak!

Május

Ha a fesztiválokból egy időre elég is, a puccos partikból attól még nem. A májusban megrendezett Cannes-i Filmfesztiválon sok izgalmas dolog történt, többek között kivillant egy mellbimbó. Hát persze, hogy rengetegen voltak rá kíváncsiak a Velvet olvasói közül! 

Június

Múltidézés a múltidéző cikkünkben. A júniusi legolvasottabb cikkünk ugyanis az akkor éppen 30. születésnapját ünneplő Holt költők társasága c. filmről szólt, pontosabban arról, mi történt az utóbbi 3 évtizedben a szereplőivel

Július

Ha nyár, akkor strand, ha strand, akkor fürdőruha, ha fürdőruha, akkor Miami Swim Week, ahol a legkülönbözőbb testalkatú modellek prezentálták magukon az idei év fürdőruha trendjeit. Ebből is készítettünk egy galériát, önök pedig imádták. 

Augusztus

A Sziget Fesztivál is egy olyan esemény, melyről egyik évben sem maradunk le. Idén például arra használtuk fel többek között az ott eltöltött időnket, hogy megkérjünk 12 szerelmespárt, pózoljanak együtt a kedvünkért

Szeptember

Nemcsak a Holt költők társasága,  a Baywatch is idén ünnepelte a 30. születésnapját. Kár volna tagadni, eléggé megváltoztak a szereplők az utóbb 3 évtized alatt. Akarja látni, hogyan néztek ki régen és most? Ide kattintva már meg is teheti. 

Október

Nem tagadjuk, minket is meglepett, hogy ennyi Bayern München-rajongó van a Velvet olvasói között. Ugyanis amikor megírtuk, hogy a focicsapat barátnőikkel kiegészülve részt vett az Oktoberfesten, hihetetlenül sokan kattintottak a cikkre. 

November

Az utolsó őszi hónapban derült ki, hogy Rogán Antal és Rogán Cecília elválnak. Noha a Velvet nem kifejezetten az a politikai témájú lap, arra azért mi is, ám főként önök is kíváncsiak voltak, hogyan változott Rogán Cecília külseje a házassága alatt. 

December

Egy idő után az összes párkapcsolat ellaposodhat. Ki így, ki úgy próbálja meg rendbe hozni a szerelmi életét. Akadnak olyanok is, akik egy harmadik féltől várják a dolgok jobbra fordulását. Amikor pedig megosztottuk ennek a rendhagyó floridai édes hármasnak a történetét, jó páran kíváncsiak voltak rá.